PERSBERICHT – Friendshipcollars: matching accessoires voor huisdier en baasje

FriendshipCollar - Dotty Moggy - Lifestyle - eko4petz.nlWat is de beste manier om te laten zien dat jij en je huisdier best buddies zijn? Met een vriendschapsbandje natuurlijk! Eco dierenwinkel EKO4petz presenteert de Friendshipcollars: hippe halsbanden met bijpassende armbanden, zodat jij en je hond of kat perfect matchen.

Friendshipcollar is een uniek merk met trendy hondenhalsbanden, hondenriemen en kattenbandjes. Het leuke is dat bij elke halsband voor het dier een bijpassend armbandje geleverd wordt voor jezelf. Zo zijn het huisdier en zijn baasje altijd samen in stijl. Een mooie manier om de sterke band tussen jou en je huisdier te benadrukken.

100% vrij van dierenleed
De matching Friendshipcollars zijn verkrijgbaar in verschillende trendy kleuren en prints. Ze zijn niet alleen erg mooi gemaakt en luxe afgewerkt, ze zijn bovendien volledig diervriendelijk geproduceerd van vegan leer. Dit is een luxe, waterafstotend en uiterst zacht materiaal. Alle hardware is met goud verguld voor een high-end afwerking. Extra leuk is dat elke set geleverd wordt in een cadeauzakje. De halsbanden zijn verkrijgbaar vanaf € 23,00 in verschillende maten, de armband is een one size fits all.

Bijpassende riem en bedels
Met de Friendshipcollar halsband en armband kun je in stijl je hond uitlaten. Wil je het helemaal af maken? Dan zijn er bijpassende riemen (vanaf € 27,50) verkrijgbaar. Ook deze zijn diervriendelijk en duurzaam geproduceerd en hebben een luxe afwerking. Het is de perfecte match met de halsband en armband. Daarnaast zijn er mooie bedels (€ 19,50) verkrijgbaar om de halsband en armband te verfraaien.

Over EKO4petz
Wie zijn huisdier op bewuste wijze wil verzorgen is bij EKO4petz aan het juiste adres. EKO4petz is de enige echte eco dierenwinkel online. Het assortiment bestaat uit duurzame en eerlijke producten voor huisdieren. Wat je hier niet vindt zijn producten waarbij dierenleed komt kijken. Door de groene bedrijfsvoering en omdat alle winst gedoneerd wordt aan goede doelen draagt EKO4petz zelf ook een steentje bij aan een betere aarde. Bekijk het volledige assortiment op www.eko4petz.nl of in de winkel in Noordwijk aan zee.

Kiezen voor ecologische producten voor huisdieren, verkleint de ecologische pootafdruk op de aarde!


Extra afbeeldingen:

Beeldmateriaal in Hoge Resolutie kan direct worden gedownload uit onze Beeldbank (maak hiervoor eenmalig een account aan).

Voor meer informatie, interviews, fotoshoots of kortings- en/of winacties kunt u contact opnemen met Pers-Wereld.