PERSBERICHT – Franse verzorgingsproducten met thermaal water van Montbrun verzorgen en kalmeren de huid

Montbrun -assortiment - skincare - yaviva.nlDat thermaal water positieve eigenschappen heeft op zowel lichaam als geest is al eeuwenlang bekend. Het Franse merk Montbrun gebruikt dit verzachtende en verzorgende bronwater uit de Provence als hoofdbestanddeel in een prachtige lijn verzorgingsproducten. Eco cosmetica groothandel Yaviva is exclusief distributeur van dit mooie merk.

Baden in thermaal water heeft een uitermate ontspannende werking, waardoor het heel heilzaam kan zijn voor mensen die stress ervaren. Ook verminderen gezondheidsklachten zoals ademhalingsmoeilijkheden, reuma en pijnlijke gewrichten door een bad in thermaal water te nemen. Dankzij Montbrun ervaren steeds meer mensen nu ook de positieve invloed van bronwater op de huid.

Zuiver bronwater
Thermaal water komt diep uit de aarde. Tijdens de reis naar het oppervlak wordt het water verrijkt met mineralen en sporenelementen. Hierdoor heeft het water bijzondere eigenschappen gekregen en kan het worden toegepast om de huid te verzorgen, verzachten, hydrateren en kalmeren.

Hoofdbestanddeel: thermaal water
Montbrun maakt slim gebruik van deze eigenschappen en ontwikkelde een volledige productlijn met verzorgingsproducten die voornamelijk uit thermaal water bestaan. Het water komt direct van de bron, die gelegen is nabij het Franse Aix-en-provence. De producten zijn verder verrijkt met natuurlijke en biologische ingrediënten zoals aloë vera, sheaboter, jojoba-olie en avocado-olie. Alle Montbrun producten dragen het ECOCERT keurmerk en bevatten geen chemische toevoegingen.

Verzorging voor het hele gezin
De milde samenstelling en de subtiele geur maken de verzorgingsproducten van Montbrun geschikt voor het hele gezin. Het assortiment bestaat uit producten voor de reiniging en verzorging van zowel het gezicht als het lichaam. De volledige productlijn is verkrijgbaar via webwinkel SoloBioMooi.

Over Yaviva
Als nummer 1 groothandel in natuurlijke en biologische cosmetica in de Benelux heeft Yaviva maar één doel: de wereld mooier maken. Yaviva is exclusief distributeur van Montbrun. Alleen de pareltjes onder de merken worden in de portefeuille opgenomen. Merken die net dat beetje extra hebben en waarbij alles klopt: de ingrediënten, de geur, de verpakking, de uitstraling en het verhaal. Montbrun is hiervan het perfecte voorbeeld. Een betaalbare verzorgingslijn met een sterk verhaal. Geïnteresseerde bedrijven kunnen vrijblijvend contact opnemen voor informatie over prijzen en mogelijkheden. Bekijk alle merken van Yaviva op www.yaviva.nl.


Extra afbeeldingen:

Beeldmateriaal in Hoge Resolutie kan direct worden gedownload uit onze Beeldbank (maak hiervoor eenmalig een account aan).

Voor meer informatie, interviews, fotoshoots of kortings- en/of winacties kunt u contact opnemen met Pers-Wereld.