PERSBERICHT – FourFabrics brengt een nieuwe, frisse en inspirerende wooncollectie Happy Groen

Nieuwe collectie woonaccessoires - fourfabrics.nlFourFabrics, het Nederlandse label bekend van de eigenzinnige wooncollecties, is het jaar goed begonnen met de nieuwe Happy Groen collectie. Een inspirerende collectie woonaccessoires met een natuurlijke uitstraling.

Ondanks de milde winter zijn we massaal toe aan het voorjaar. De dagen worden merkbaar langer en er is weer behoefte aan een frisse wind door het interieur. De Happy Groen collectie speelt daar perfect op in. De collectie bestaat onder meer uit kussens met bladeren in groen- en grijstinten, decogreens, plantenpotten en rijstmanden. Perfect passend bij de trends van dit moment. Hiermee haal je de natuur in huis!

Lekker naar buiten
Zodra het buiten warmer wordt is het heerlijk om weer lekker naar buiten te gaan. Maak de tuin voorjaars-klaar met hippe plantenstekers met teksten als “BY THE WAY you can eat me” en “MAYBE í’ll be back next year”. De tuintafel krijgt een mini make-over met een decoratieve cactus met gele bloem of een zonnig goud(kleurige) porseleinen ananas. Maar voor het zover is, brengen we buiten nog even naar binnen met de geweldige kussens met prints van diverse soorten bladeren. Met deze sierkussens geef je het interieur een frisse look. Laat het voorjaar maar komen!

Vrolijk gestipt
Naast groen zien we dit seizoen ook veel stippen in het interieur. De mooie, zwart-witte kussens zijn een geweldige eyecatcher in huis. De kussens zijn gemaakt van zwart jacquard, een weeftechniek waarbij het dessin met diverse gaarkleuren in één zijden stof is verwerkt. Hierdoor krijg je stevige kwaliteitskussens met een lange levensduur. Ook brengt FourFabrics shoppers met frisse, grafische prints. Deze zijn ideaal om te gebruiken als boodschappentas of om mee te nemen tijdens een dag op het strand.

Uitbreiding
FourFabrics biedt een totale belevenis. De items in de collectie zijn perfect op elkaar afgestemd en ook de verkooppunten in de Loods 5 winkels zijn omgetoverd naar groene, inspirerende settings. Sinds begin deze maand is FourFabrics ook met een shop-in-shop te vinden in Woondock Duiven en vanaf maart bij Living for All-in Uden.

Naast trendy woonaccessoires zoals kussens, plaids en decoratieve items breidt FourFabrics het assortiment steeds meer uit met kleine meubelen. Zo zijn er prachtige krukjes, tafeltjes en wandrekken verkrijgbaar. Maar ook vloerkleden en allerlei zaken om je keuken af te stijlen, zoals voorraadpotten en snijplanken, ontbreken niet.

Over FourFabrics
FourFabrics is een eigenzinnig Nederlands woonlabel dat jaarlijks meerdere collecties lanceert op basis van de laatste trends. Het team van FourFabrics heeft een passie voor stoffen, lifestyle en originaliteit. Bij het samenstellen van de collecties wordt bewust gekozen voor betaalbare items in een beperkte oplage. Zo heb je altijd iets origineels in handen. De collectie van FourFabrics is verkrijgbaar via www.fourfabrics.nl, bij Woondock en alle Loods 5 winkels.


Extra afbeeldingen:

Beeldmateriaal in Hoge Resolutie kan direct worden gedownload uit onze Beeldbank (maak hiervoor eenmalig een account aan).

Voor meer informatie, interviews, fotoshoots of kortings- en/of winacties kunt u contact opnemen met Pers-Wereld.