PERSBERICHT – Fine Originals: Een nieuwe sfeer collectie inspirerende en unieke sieraden van InTu jewelry

Be a rainbow sieradenset - oorbellen en ketting uit de collectie Fine OriginalsEen sieraad dragen dat uniek is en echt bij je past? Deze lente en zomer introduceert InTu jewelry een aantal nieuwe Fine Originals oorbellen en kettingen. Tijdloos, stijlvol en handgemaakt van 14 karaat goud met de mooiste edelstenen en betekenisvolle symbolen.

De nieuwe stijl lijn Fine Originals sieraden zijn de perfecte accessoires voor het komende zomerseizoen. Ze zijn ragfijn en gemaakt van de mooiste materialen en edelstenen. Deze unieke kettingen en oorbellen maken elke outfit af en zullen je telkens weer inspireren.

Be a rainbow
Dankzij het gebruik van bijzondere edelstenen en symbolen hebben de nieuwe sieraden uit de Fine Originals lijn een totaal eigen karakter en energie. Zo staat de fijne Ohm ketting voor het universum, vrede en rust en het klavertje vier brengt je geluk. De ketting is gemaakt van 14 karaat goud (gold filled) en vergulde (goud op zilver) materialen. Het sieraad is al geweldig om te dragen op zichzelf, maar ook bijzonder in combinatie met een mooie edelstenen Mala Inspiration ketting. De ‘Be a rainbow’ oorbellen en ketting zijn geïnspireerd op ‘Be a rainbow in someone else’s cloud’, van schrijfster Maya Angelou. En met in de facet geslepen Amethist, Granaat, Apatiet, Peridot, Carneool, Kristal Kwarts en Lapis Lazuli is wel duidelijk waarom.

Vertrouw je intuïtie
Het is verrassend hoe intuïtie kan werken. Een sieraad dat je direct aanspreekt en waar je vrolijk van wordt, past vaak qua eigenschappen ook bij je. Dat is de gedachte van InTu jewelry, afgeleid van intuïtie. Daarom is het mogelijk om in de vernieuwde webshop te zoeken op edelsteen, symbool of kleur. Edelstenen reguleren en absorberen energie, slaan energie op en geven het naar behoefte af. Onbewust dragen edelstenen zo hun steentje bij. Daarnaast worden de stenen gecombineerd met bijzondere symbolen, zoals een Buddha, Chakra of Lotus. Behalve dat het dus fijn is om af en toe eens naar je mooie ketting, armband of oorbellen te kijken, voelen deze juweeltjes ook nog eens heel goed aan.

Over InTu jewelry
Ik kan me geen dag zonder creativiteit voorstellen’, vertelt eigenaresse Maud Peij. Tijdens haar werk als kristaltherapeut en energetisch coach is zij dagelijks met edelstenen bezig en weet zij als geen ander welke bijzondere eigenschappen deze hebben. Sinds 2012 komen haar liefde voor edelstenen en het maken van sieraden samen in InTu jewelry. Inmiddels staat er een mooie collectie sieraden online, die Maud meerdere keren per jaar aanvult met de nieuwste ontwerpen van haar hand.

Bestellingen worden gratis verzonden en mooi verpakt in een gouden sieraden doosje of een satijnen InTu jewelry zakje. Er is ook een gratis cadeauservice. Dus wil je iemand verrassen? Geef het aan bij de bestelling en het wordt prachtig ingepakt bij de gelukkige bezorgd.

Bekijk de complete collectie sieraden op www.intujewelry.nl, volg je intuïtie en laat je inspireren.


Extra afbeeldingen:

Beeldmateriaal in Hoge Resolutie kan direct worden gedownload uit onze Beeldbank (maak hiervoor eenmalig een account aan).

Voor meer informatie, interviews, fotoshoots of kortings- en/of winacties kunt u contact opnemen met Pers-Wereld.