PERSBERICHT – Fine Forest illustreert levensechte muurstickers, bestaande uit duizenden puntjes

Muursticker Fine Forest - Vlagzalm - fineforest.nlMaak kennis met Fine Forest, het nieuwe label van grafisch ontwerpers William Mooijman en Sophie Mittelberg. Het ontwerpersduo creëert natuurlijke, transparante muurstickers die puntje voor puntje met fineliners worden geïllustreerd. Een nieuwe techniek waardoor het net lijkt alsof er écht een stukje natuur op je muur is geïllustreerd.

Voor deze collectie laten William en Sophie zich inspireren door de Flora & Fauna. Van een statig damhert of nieuwsgierige steenuil tot kleine vogeltjes die erop los kwetteren op de rand van de deurpost. Met de levensechte muurstickers van Fine Forest haal je buiten naar binnen!

Uniek handwerk
Iedere illustratie is opgebouwd uit duizenden kleine stipjes, die met drie verschillende diktes fineliner gemaakt worden. Dit pointillistische handwerk is een arbeidsintensief proces en resulteert in een bijzonder gedetailleerde muursticker, waarbij ieder detail tot in de puntjes is uitgewerkt. Door dit levensechte resultaat kun je elke dag genieten van je favoriete dier.

Levensechte muurstickers
Wat is er leuker dan het aankleden van een saaie muur in de woonkamer, het creëren van een blikvanger in de hal of het opvrolijken van de wand in de kinderkamer. Laat tussen je boekenplanken een eekhoorntje tevoorschijn komen, geef de specht de ruimte tegen de rand van de deurpost of laat een vos terugkomen op de plint in de woonkamer. De levensechte muurstickers komen het mooist tot hun recht op een witte, egale ondergrond. Denk daarbij niet alleen aan een muur, maar plak ook eens een sticker op een deurpost, kast of lichtschakelaar. Of plaats meerdere muur stickers bij elkaar voor een speels effect. Wees creatief en creëer in een handomdraai de gave look in huis die jij voor ogen hebt. De muurstickers zijn verkrijgbaar vanaf € 20 in de maten XS t/m XL.

Over Fine Forest
William en Sophie kennen elkaar van de Kunstacademie en hebben sinds 2012 samen een grafisch ontwerpbureau; Studio Mooijman en Mittelberg. Het label Fine Forest is ontstaan door een gedeelde liefde voor illustratie en natuur. De eerste collectie bestaat uit 10 dieren die in Nederland te vinden zijn. In een later stadium zal er uitgebreid worden met nieuwe, meer exotische diersoorten. Benieuwd welke dieren er allemaal te verkrijgen zijn? Bekijk het complete assortiment op www.fineforest.nl en haal de natuur in huis.


Extra afbeeldingen:

Beeldmateriaal in Hoge Resolutie kan direct worden gedownload uit onze Beeldbank (maak hiervoor eenmalig een account aan).

Voor meer informatie, interviews, fotoshoots of kortings- en/of winacties kunt u contact opnemen met Pers-Wereld.