PERSBERICHT – Escape Room Zandvoort zorgt voor een zomer vol spanning en avontuur

Escape Room Zandvoort - escaperoomzandvoort.nlEen kwart van de Nederlanders gaat dit jaar niet op vakantie. Gelukkig is er ook in Nederland veel te beleven. Wie van spanning en avontuur houdt gaat deze zomer naar Escape Room Zandvoort. Een geweldige ervaring die ideaal is als familie-uitje of als gezinsactiviteit. Trek je pubers van de bank en ga samen de uitdaging aan!

Escape rooms zijn al jaren ongekend populair. Laat jezelf in een team van 2 tot 6 personen opsluiten in een speciale themakamer en vind samen de oplossing van het mysterie door het maken van puzzels, het kraken van codes, het vinden van aanwijzingen en het oplossen van raadsels. Door de bijzondere aankleding van de kamers en de licht-, geluid-, geur en bewegingseffecten worden alle zintuigen geprikkeld en waan je je in een totaal andere wereld.

Vijf verschillende thema’s
Er kan gekozen worden uit vijf verschillende thema’s, zo is er voor elk wat wils. Bij het thema The Gold Mine waan je je in een oude, verwaarloosde goudmijn diep in het Amazonegebied. Bij The Boat Trip begeef je je op een echte vissersboot: mét achterdek, ruim en kajuit en The Grand Prix is een thema waarbij er zelfs een echte formule 1 auto in de kamer staat. Het vierde thema, From Russia With Love, is een escape game van 2 uur dat zich buiten afspeelt. Met behulp van een iPad en een geheime koffer met gadgets los je met je team een geheim op. Het spel kan worden gespeeld in het Nederlands of Engels. Kom jij erachter wat de Russen van plan zijn? Tot slot speel je de vijfde game, Murder in the Hotel, met behulp van een virtual reality bril aan een tafel in de escape room. Hierbij is het de bedoeling dat je een moord gaat oplossen. Durf jij met jouw team de uitdaging aan te gaan en lukt jullie om het mysterie op te lossen?

Combineer met een dagje strand
Een bezoek aan Escape Room Zandvoort is uitstekend te combineren met een dagje strand en is niet alleen een geweldige activiteit voor het gezin, maar ook perfect om te spelen tijdens een familiedag, vrijgezellenfeest, met een vriendengroep of als bedrijfsuitje. De spellen zijn te spelen voor iedereen vanaf 12 jaar en beschikbaar in het Nederlands, Engels en Duits. Je hoeft geen speciale vaardigheden of kennis te hebben. Een beetje creativiteit, nieuwsgierigheid, vindingrijkheid en logisch nadenken is wel handig. De thema’s hebben een moeilijkheidsgraad van redelijk tot moeilijk.

Over Escape Room Zandvoort
De thema’s en avonturen die in Escape Room Zandvoort te beleven zijn, zijn op maat vormgegeven door een gespecialiseerd bedrijf en zijn tot in de kleinste realistische details gebouwd. De Escape Room is dagelijks geopend van 10.00 tot 21.00 uur, ligt naast het station in Zandvoort en bevindt zich op 30 meter van de boulevard. Reserveer jouw avontuur op www.escaperoomzandvoort.nl.


Extra afbeeldingen:

Beeldmateriaal in Hoge Resolutie kan direct worden gedownload uit onze Beeldbank (maak hiervoor eenmalig een account aan).

Voor meer informatie, interviews, fotoshoots of kortings- en/of winacties kunt u contact opnemen met Pers-Wereld.