PERSBERICHT – Engeltjes-sieraden voor jezelf en het Emma Kinderziekenhuis

Engeltjes hangertje rosaline - Bianca's Engeltjes SieradenEngeltjes: voor iedereen hebben ze wel een bijzondere betekenis of kunnen ze van bijzondere betekenis zijn. Een engeltje ter nagedachtenis aan een dierbare, een engeltje dat je beschermt, een engeltje dat je geluk brengt… Bianca Valk startte een webshop vol engeltjes-sieraden en verkoopt daar  nu onder meer haar handgemaakte engeltjes. Een deel van de opbrengst gaat naar het Emma Kinderziekenhuis. Een webshop met een hart dus! En…met vleugels!

Een onzekere periode vol wanhoop en vrees deed Bianca tot deze bijzondere webshop komen. Negen jaar geleden viel haar dochter (toen acht jaar oud) ongelukkig van een paard en lag maar liefst anderhalve week in coma. Ze ontwaakte, maar nog steeds is ze bezig met haar revalidatie. Ze zal nooit meer de oude worden, maar het had veel en veel slechter af kunnen lopen. In de periode dat haar dochter in coma lag, stopte al het bezoek beschermengeltjes in een beertje dat naast haar hoofd stond. Die engeltjes werden van onschatbare waarde voor het gezin.

Bianca weet uit ervaring hoe belangrijk de mensen om je heen zijn als je in zwaar weer verkeert. Ze zijn de engelen die je beschermen. Ze heeft daarom, geïnspireerd door de kracht die zij destijds als gezin hebben ervaren, haar webshop ‘Bianca’s Engeltjes Sieraden’ geopend waar zij sieraden van engeltjes verkoopt. Van de opbrengst van ieder engeltje, maakt Bianca engeltjes voor de kinderen die in het Emma Kinderziekenhuis in Amsterdam verblijven, om ook hén kracht te geven. In 2013 hebben bijna 800 kinderen een engeltje dat ze troost biedt, ontvangen. De teller voor 2014 staat nu al op 850 en Bianca is nog lang niet uitgewerkt!

Oorbellen, armbanden, kettinkjes, enkelbandjes (van edelsteen of Swarovski): Bianca maakt alles, in iedere denkbare kleur. Je kunt ook zelf je ontwerpsuggesties indienen voor een écht persoonlijk sieraad. Op de website vind je de vele mogelijkheden, het gehele assortiment en nog veel meer aanvullende informatie over het goede doel.

Het zijn niet alleen de bijzondere ontwerpen van Bianca, die haar webshop zo speciaal maken: het is ook het verhaal achter deze online winkel. Weten dat je met je aankoop iets goed doet, geeft het dragen van de sieraden een grotere betekenis. Geef ook eens een engeltje cadeau: dat zorgt altijd voor een glimlach!


Extra afbeeldingen:

Beeldmateriaal in Hoge Resolutie kan direct worden gedownload uit onze Beeldbank (maak hiervoor eenmalig een account aan).

Voor meer informatie, interviews, fotoshoots of kortings- en/of winacties kunt u contact opnemen met Pers-Wereld.