PERSBERICHT – Elected.be verlaagt de drempel naar Belgische fashion

Aymara trui Jasmin - elected.beOnline is everywhere, we kunnen er niet omheen. Zo’n 61% van de Belgen en 78% van de Nederlanders shopt online, waarbij kleding een van de meest gekochte producten is. Toch zijn er nog weinig webshops die Belgische fashion aanbieden. Elected.be springt in op dit gat in de markt en verlaagt het hoogdrempelige karakter van Belgische fashion.

De stap om een chique boetiek binnen te gaan is voor veel fashion lovers te groot. Ze zijn bang dat de prijzen te hoog zijn of dat ze verplicht worden om een aankoop te doen. Ontzettend zonde, want Belgische fashion ligt voor veel vrouwen binnen hun bereik. De kledingstukken zijn tijdloos en de prijs-kwaliteit verhouding is erg goed. Met een webshop maakt Elected het bekijken en kopen van deze kleding voor iedereen mogelijk.

Mixen en matchen
Elected zorgt voor een persoonlijke mix & match. Verschillende merken, zoals Nathalie Vleeschouwer, Just in Case, Magdalena en Aymara, worden gecombineerd in ready-to-wear outfits. Zo kunnen consumenten vooraf zien welke items wel of niet bij elkaar passen. Elected biedt een Total Look en maakt het consumenten eenvoudig om er stylish uit te zien. Naast kleding heeft de webwinkel ook diverse accessoires om de outfit af te maken.

Mode voor echte vrouwen
In tegenstelling tot andere fashion webshops kiest Elected niet voor paspoppen of professionele modellen die de kleding tonen, maar voor echte vrouwen. Ook initiatiefneemster An Vermoesen staat af en toe model voor de kleding. Na 15 jaar in de farmaceutische industrie maakt zij nu haar droom waar en maakt zij van haar passie haar beroep. An: “Als jonge werkende moeder had ik geen tijd om te gaan shoppen en ook online vond ik niet de kleding die ik graag wilde: vrouwelijke, stijlvolle, mooie en tijdloze modellen. Van daaruit is Elected ontstaan, een webshop met Belgische mode en accessoires. Elke vrouw is mooi en elke vrouw mag stralen. Elected helpt daarbij door elk seizoen een nieuwe collectie kleding en accessoires samen te stellen.

An is tevens kleur- en stijlconsulent, waardoor ze haar klanten perfect kan adviseren. “Het maakt me blij om mijn klanten in die prachtige Belgische kleding te zien, om te zien dat mensen gelukkig zijn met mijn stylingadvies”. Wie toch liever niet online bestelt is op afspraak welkom in de showroom in Dottenijs. Van 11 t/m 15 mei heeft Elected ook een Pop-up Store aan Doornikserijksweg 394, 8510 in Kooigem.

Bekijk de volledige collectie Belgische fashion en accessoires op www.elected.be.


Extra afbeeldingen:

Beeldmateriaal in Hoge Resolutie kan direct worden gedownload uit onze Beeldbank (maak hiervoor eenmalig een account aan).

Voor meer informatie, interviews, fotoshoots of kortings- en/of winacties kunt u contact opnemen met Pers-Wereld.