PERSBERICHT – EKO4petz.nl: natuurlijk en diervriendelijk shoppen voor je huisdier

Becopets - EKO4petzVoor je huisdier wil je natuurlijk het beste. Geen dierenvoeding met conserveringsmiddelen en speeltjes vol chemische verfstoffen of weekmakers. Bij EKO4petz.nl kun je zonder enige vorm van schuldgevoel alle producten aanschaffen. Deze natuurwinkel voor dieren verkoopt alleen diervriendelijke producten, voor échte dierenvrienden. En in september is het er feest, met de leukste aanbiedingen en weggeefacties.

EKO4petz is de eerste biologische dierenwinkel van Nederland. In september bestaat de shop vier jaar, wat wordt gevierd met allemaal leuke weggeefacties en aanbiedingen. Ook wordt gestart met een spaarkaart voor nog voordeliger shoppen.

Gezond en verantwoord eten
Bij EKO4petz alleen maar voeding en snacks gemaakt van dieren die een goed leven hebben gehad en voedsel dat gezond is voor je huisdier. Dus geen hapjes met toegevoegde suikers, kleurstoffen, conserveermiddelen, geurstoffen en smaakstoffen. Bij EKO4petz.nl komen alleen de producten in de schappen waar huisdieren ongestoord van kunnen eten, denk aan natuurlijke snoepjes voor katten of biologische hondensnacks.

Vriendelijk verzorgen
Ook op het gebied van verzorging niets dan diervriendelijks in deze natuurwinkel. Dus geen shampoos waar dierlijke oliën in verwerkt zijn, maar een verantwoorde shampoo die de natuurlijke beschermlaag van de huid in tact laat. En wanneer er dieren moeten worden bestreden, denk aan vlooien en teken, gebeurt dat bij deze dierenshop óók met gezond verstand. Geen middelen die belastend zijn voor de gezondheid van de huisdieren en geen producten die meer doden dan alleen vlooien of teken.

Zorgeloos spelen
En als de buikjes dan vol zijn en de dieren verzorgd, is het uiteraard de hoogste tijd om te spelen. En diervriendelijk spelen, dat kan ook! Wat te denken van de speeltjes van Becopets. Het hondenspeeltje Toby The Teddy is sterk en gemaakt van gerecyclede flessen. Voor de wat stoerdere hond heeft Becopets de krokodil Aretha The Allicator en Lucy The Parrot en George The Giraffe maken de dierentuin compleet. Een andere gaaf item voor de hond zijn de voervakken Hap & Slurp van BinQ. Ontzettend leuk vormgegeven, dus daarom ook erg geliefd bij de baasjes! Uiteraard van gerecycled hout en ook nog eens handgemaakt.

Voor katten heeft EKO4petz.nl de Scratch Lounge. Dit krabmeubel, bed en speelobject in één is een gegarandeerd succes bij iedere kat. De natuurlijke aantrekkingskracht van karton zorgt ervoor dat katten daar op af gaan, en niet op de mooie nieuwe bank of gordijnen.

Kijk voor meer informatie en de openingstijden van de winkel in Noordwijk aan Zee op www.eko4petz.nl. Verklein je ecologische pootafdruk op de aarde!


Extra afbeeldingen:

Beeldmateriaal in Hoge Resolutie kan direct worden gedownload uit onze Beeldbank (maak hiervoor eenmalig een account aan).

Voor meer informatie, interviews, fotoshoots of kortings- en/of winacties kunt u contact opnemen met Pers-Wereld.