PERSBERICHT – Eindeloos buitenspeelplezier met kleurrijke UV-beschermende kinderkleding van Lässig

Eindeloos buitenspeelplezier met kleurrijke UV-beschermende kinderkleding van LässigMooie, kleurrijke kleding die niet alleen heerlijk zit, maar ook optimale bescherming biedt tegen de zon én milieuvriendelijk geproduceerd is. Dat is de nieuwe collectie van het Duitse merk Lässig. De UV-beschermende kinderkleding en accessoires zijn perfect voor zomerse dagen, de vakantie en bieden eindeloos speelplezier op het strand en bij het zwembad.

Lässig betekent casual in het Duits en dat is precies waar dit merk voor staat. Innovatieve en kleurrijke UV-beschermende kleding waarin kinderen vrij en relaxed kunnen bewegen. De nieuwe collectie bestaat uit onder meer zwemluiers, zonnehoedjes, poncho’s, zwemshirts en zwemshorts voor kinderen van 0 tot ongeveer 3 jaar.

Vrolijke kleding
Laat je kind lekker spelen in een UV-werend zwemshirt met de afbeelding van een vrolijke bij, een kleurrijk ijsje of een stoere walvis. Combineer dit met een bijpassende zwemshort of een hippe strandponcho, ideaal om snel aan- en uit te trekken over de badkleding heen. De Lässig zonnehoedjes zijn perfect om de gevoelige hoofdhuid van baby’s en peuters te beschermen en zien er ook nog eens superleuk uit. En voor de allerkleinsten zijn er ook handige bijpassende Lässig zwemluiers verkrijgbaar, in diverse kleuren en hippe prints. Alle kleding is gemaakt van kwalitatieve stoffen die snel drogen en makkelijk gewassen kunnen worden.

Nieuwe collecties
Lässig presenteert elk seizoen een nieuwe collectie, vol met musthaves voor kinderen die houden van buitenspelen en zandkastelen bouwen op het strand. Elk item beschermt de jonge kinderhuid tegen UVA- en UVB-straling van de zon, vergelijkbaar met SPF 50+. Ideaal, want zo hoef je minder te smeren en kunnen kinderen zorgeloos spelen en zwemmen in de zon. Want waar zonnebrandmiddelen hun werking verliezen bij contact met water, blijft de bescherming bij UV-werende kleding gewoon op peil. Een fijne en veilige gedachte! De nieuwe collectie van Lässig is nu verkrijgbaar bij UV-Fashions.

Over UV-Fashions
Het verlies van zijn vader aan huidkanker was voor de Jan Willem van der Sterre aanleiding om zelf UV-beschermende kleding te gaan importeren. Belangrijk, want zoals uit het Nationaal Zonrapport blijkt, gebruikt 50% van de Nederlanders niet altijd zonnebrandcrème om zich te beschermen tegen de zon. Daarnaast lopen kinderen die voor hun 18e verbranden door de zon een ernstig verhoogd risico om later huidkanker te krijgen. Inmiddels is zijn onderneming UV-Fashions uitgegroeid tot Europa’s grootste aanbieder van UV-beschermende kleding, zwemkleding en accessoires. Een ’One stop, beach proof shop’ voor het hele gezin! Het assortiment bestaat uit producten van premium merken en producten zoals Lässig, Beach and Bandits, het Nieuw-Zeelandse Snapper Rock en het Amerikaanse Cabana Life. Bekijk het complete assortiment op www.uv-fashions.nl.


Extra afbeeldingen:

Beeldmateriaal in Hoge Resolutie kan direct worden gedownload uit onze Beeldbank (maak hiervoor eenmalig een account aan).

Voor meer informatie, interviews, fotoshoots of kortings- en/of winacties kunt u contact opnemen met Pers-Wereld.