PERSBERICHT – Een persoonlijk cadeau voor bijzondere gelegenheden shop je bij Naamelijk

Geboortebord met klokje - naamelijk.nlNaamelijk maakt van een verrassing écht iets bijzonders: houten tekstblokken met een eigen tekst of een gepersonaliseerd koffertje met naam, geboortedatum of illustratie op basis van een geboortekaartje. Met jouw inbreng creëert Naamelijk een uniek cadeau met een symbolische waarde: verrassend leuk om te krijgen, maar minstens zo mooi om te mogen geven! En goed om te weten: op maat gemaakte cadeaus worden al binnen twee werkdagen verzonden.

Hippe houten tekstblokken
Houten tekstblokken zijn populairder dan ooit en passen helemaal in de huidige woontrends. Je ziet ze in alle soorten en maten en met diverse leuke teksten. Maar een naamblok met eigen tekst is natuurlijk helemaal een aanwinst voor je interieur. Bedank de juf of meester voor het schooljaar of leg een speciale zin vast die voor jou en je partner iets bijzonders betekent! Ook leuk: vereeuwig een gekke uitspraak van je kind op een houten tekstblok of verras kersverse ouders met een geboortebord met de geboortedatum, de geboortetijd en het geboortegewicht van hun kindje. In overleg met Naamelijk is van alles mogelijk!

Gepersonaliseerd koffertje
De eerste speen, een haarlok of het lievelingsboekje van je kind: de unieke koffertjes van Naamelijk zijn bijzonder geschikt als kraamcadeau om mooie herinneringen in te bewaren. Daarnaast kun je ze natuurlijk ook goed gebruiken als logeerkoffertje voor naar opa en oma of om spulletjes in mee te nemen naar het kinderdagverblijf. De koffertjes zijn verkrijgbaar in verschillende kleuren en designs of met een leuke illustratie zoals een stoer vliegtuig, een vrachtwagen of een lief uiltje. Een uniek en blijvend cadeau voor een geboorte, maar ook erg leuk om te geven voor een eerste verjaardag.

Over Naamelijk
Het intens trotse gevoel als je een bijzonder mooi cadeau aan een ander mag geven: dát gevoel wil eigenaresse Kim van Naamelijk graag delen. Persoonlijke wensen weet ze snel te vertalen in een geweldig cadeau dat past bij de gelegenheid: van een geboorte of huwelijk tot een babyshower, housewarming of jubileum. Met een gedetailleerde afwerking, een mooie verpakking en snelle verzending zorgt Naamelijk ervoor dat je niet lang hoeft te wachten om iemand te verrassen met jouw persoonlijke cadeau. Wie ga jij verrassen? Bekijk het assortiment en de mogelijkheden op www.naamelijk.nl.


Extra afbeeldingen:

Beeldmateriaal in Hoge Resolutie kan direct worden gedownload uit onze Beeldbank (maak hiervoor eenmalig een account aan).

Voor meer informatie, interviews, fotoshoots of kortings- en/of winacties kunt u contact opnemen met Pers-Wereld.