PERSBERICHT – Een complete Moederdag met KAYA’s symbolische sieraden

Words of Love zilveren ketting - KAYA SieradenOntbijt op bed, check! Bos bloemen, check! Bijzonder sieraad mét wenskaart van KAYA, check! Moederdag 2015 kan niet meer stuk met deze ingrediënten. KAYA heeft speciaal voor deze dag een serie zilveren sieraden ontwikkeld die de liefde voor moeder onderstrepen. De bijbehorende wenskaarten maken het compleet.

Words of Love collectie
KAYA Sieraden is dé plek om een uniek en bijzonder cadeautje voor je moeder te kopen. Wat te denken van een prachtige zilveren hanger uit de collectie ‘Words of love’ met een tekst als ‘Mama, ik vind jou de liefste…’ of ‘Love you to the moon and back’. De sterling zilveren hangers zijn er in diverse uitvoeringen, niet alleen met verschillende teksten, maar ook met bijpassende bedeltjes in de vorm van een hartje, een sleuteltje of een sterretje. Geheel naar eigen smaak kan er een ketting aan worden toegevoegd, van een moderne gladde ketting, tot een klassieke jasseron of een hippe balletjes ketting. De hangers zijn verkrijgbaar vanaf € 25,95 en de zilveren kettingen vanaf € 11,95. De sieraden worden geleverd in een zijden sieradenbuideltje met poetsdoekje. Kies je liever je eigen tekst op een hanger? Kies dan voor een graveersieraad!

Sieraad & Wenskaart
Naast de collectie hangers en kettingen voor moeder, heeft KAYA ook een collectie prachtige sieraden wenskaarten met verfijnde zilveren en goud vergulde kettingen. De combinatie van een kettinkje met hartje en de mooie woorden op de kaart, maken het geven nóg persoonlijker. Uiteraard is er ook ruimte om hier een persoonlijke tekst toe te voegen. De wenskaarten zijn er zowel voor mama als voor moeder & dochter(s). Verkrijgbaar vanaf €22,95 en het geheel wordt verpakt in een rood cadeautasje, gelijk klaar om te geven.

Over KAYA Sieraden
Omdat KAYA Sieraden hart heeft voor alle kinderen, doneert het merk per verkocht sieraad een bedrag aan een stichting die het mogelijk maakt dat kinderen in Gambia naar school kunnen: misschien wel het mooiste sieraad dat er is…

Kijk voor meer informatie of de gehele collectie op www.kayasieraden.nl. KAYA verkoopt naast sieraden voor Moederdag ook sieraden voor geboorte, doop, communie, eerste verjaardag of bruiloft. Verkrijgbaar voor baby, kind én mama, om samen te stralen.


Extra afbeeldingen:

Beeldmateriaal in Hoge Resolutie kan direct worden gedownload uit onze Beeldbank (maak hiervoor eenmalig een account aan).

Voor meer informatie, interviews, fotoshoots of kortings- en/of winacties kunt u contact opnemen met Pers-Wereld