PERSBERICHT – Eco cosmetica groothandel Yaviva distributeur van Alphanova BABY

Alphanova BABY - biologische babyverzorging  - yaviva.nlYaviva, de nummer 1 eco cosmetica groothandel in de Benelux, voegt deze maand weer een prachtig merk toe aan haar assortiment: Alphanova BABY. Een pareltje voor de allerkleinsten. De verzorgingsproducten van Alphanova BABY zijn namelijk zacht, biologisch, werkzaam én betaalbaar.

Met een complete lijn verzorgingsproducten voor de gevoelige babyhuid bewijst Alphanova BABY dat biologische of eco babyverzorging niet duur hoeft te zijn.

Betaalbare eco verzorging voor je kindje
Elke ouder wil natuurlijk het allerbeste voor hun kindje en de tere babyhuid reageert niet altijd goed op reguliere verzorgingsproducten. Alphanova BABY weet dat en gebruikt daarom voor minimaal 99% aan natuurlijke, biologische ingrediënten die zacht zijn voor de huid. Bovendien zijn de producten vrij van zeep, parabenen, kleurstoffen, essentiële oliën, allergenen en dierlijke bestanddelen. Hierdoor zijn ze geschikt voor zelfs de meest gevoelige babyhuid.

Vriendelijk voor baby, natuur en milieu
De zachte producten van Alphanova BABY bevatten diverse biologisch geteelde ingrediënten die de huid verzorgen, kalmeren en beschermen. Zo heeft biologische zoete amandelolie een bewezen hydraterend en kalmerend effect. Kamille kalmeert en verzacht de gevoelige babyhuid en lelie kalmeert en heeft antibacteriële eigenschappen.

Alle producten zijn ECOCERT biologisch gecertificeerd, zijn niet op dieren getest en zijn geschikt voor veganisten. Bovendien zijn ze verpakt in een recyclebare verpakking, waardoor ze niet alleen super zacht zijn voor baby’s, maar ook zo min mogelijk belastend voor het milieu. De producten van Alphanova BABY zijn onder andere verkrijgbaar bij webwinkel SoloBioMooi. Verkoopprijzen gaan vanaf € 7,05.

Over Yaviva
Als nummer 1 groothandel in natuurlijke en biologische cosmetica in de Benelux heeft Yaviva maar één doel: de wereld mooier maken. Door de toevoeging van Alphanova BABY in het assortiment komt Yaviva weer een beetje dichter bij dit doel. Bekijk alle merken die Yaviva in haar portfolio heeft op www.yaviva.nl. Geïnteresseerde bedrijven kunnen vrijblijvend contact opnemen voor informatie over prijzen en mogelijkheden.


Extra afbeeldingen:

Beeldmateriaal in Hoge Resolutie kan direct worden gedownload uit onze Beeldbank (maak hiervoor eenmalig een account aan).

Voor meer informatie, interviews, fotoshoots of kortings- en/of winacties kunt u contact opnemen met Pers-Wereld.