PERSBERICHT – Duurzame en unieke Ibiza Flags brengen sfeer op elk feest

Ibiza slinger - ibizaflags.nlVlaggen en slingers mogen natuurlijk niet ontbreken op een feest, festival of evenement. De stijlvolle en duurzame Ibiza Flags geven elke gelegenheid een onvergetelijke uitstraling. Ze maken het verschil bij een tuinfeest, bruiloft, verjaardagsfeest, barbecue, festival of bedrijfsfeest.

Vlaggenlijnen
De stoffen vlaggenlijnen zijn echte eyecatchers. Iedere slinger is handgemaakt en daardoor uniek. De gekleurde stroken met lint en vrolijk rinkelende belletjes vallen met hun lengte van 10 meter goed op. Gebruik een woonslinger als decoratie op een verjaardagsfeest of versier de zaak met feestelijke vlaggenlijnen. De absolute topper in het assortiment is de witte slinger met goudtinten, geweldig als feestslinger om een bruiloft mee aan te kleden of een tuinfeest net dat beetje extra te geven. Met dat heerlijke vleugje Ibiza. Of denk aan een rood-wit-blauwe vlag, speciaal voor Koningsdag, een sportwedstrijd of ander event waarbij heel het land hetzelfde kleurt!

Festival vlaggen
Op festivals hangt vaak een fijne, relaxte sfeer. Dit kan versterkt worden door het plaatsen van zomerse festivalvlaggen op strategische plekken, zoals bij de ingang en het podium. De festivalvlaggen zijn handgemaakt van glanzende stoffen, waardoor ze een chique uitstraling hebben. Ze zijn leverbaar in meerdere kleuren, van helder gekleurd tot stoere bruin- en grijstinten. Met een hoogte van bijna 4 meter en een draaiende grondpin, waardoor ze met de wind meedraaien, zien ze er altijd goed uit. Niet voor niks zijn de festival vlaggen het populairste item bij Ibiza Flags!

Ook te huur
Naast vlaggen kopen is het mogelijk om de vlaggen en slingers te huren. Ideaal voor de juiste event styling. Denk aan een sfeervolle aankleding van een bruiloft, strandfeest, bedrijfsevent, festival of afscheidsceremonie. De grote festival vlaggen zijn te huur in meerdere kleuren, per stuk of set van 10. Een set van 3 bamboe vlaggen met een verrijdbare bak van steigerhout huur je al vanaf € 30 per dag en voor € 10 euro kun je een mooie vlaggenlijn ophangen. Daarnaast biedt Ibiza Flags extra accessoires zoals schapenvachten, sfeerlichtjes en mini bamboevlaggen om het geheel mee af te stijlen.

Over Ibiza Flags
Het zonovergoten eiland Ibiza inspireert mensen wereldwijd al vele jaren tot het maken van mooie producten. Zo ook Angelique Dirkse, ontwerpster en drijvende kracht achter Ibiza Flags. Het merk maakt alles graag een beetje mooier en ontwerpt producten met een lange levensduur. Geen plastic wegwerpdecoratie maar goed gemaakte slingers en vlaggen, gemaakt van glanzende stoffen en met oog voor detail en kwaliteit. Als de wind de stoffen vrijuit laat wapperen gebeurt er iets bijzonders. De golvende stoffen en goudkleurige details doen denken aan een zonsondergang in zee op Ibiza. Ontdek het zelf! Kijk voor alle mogelijkheden en prijzen op www.ibizaflags.nl.


Extra afbeeldingen:

Beeldmateriaal in Hoge Resolutie kan direct worden gedownload uit onze Beeldbank (maak hiervoor eenmalig een account aan).

Voor meer informatie, interviews, fotoshoots of kortings- en/of winacties kunt u contact opnemen met Pers-Wereld.