PERSBERICHT – Dutch Design Chair Vintage: voor nét dat beetje extra sfeer

Dutch Design Chair Vintage - Dutch Design BrandIn hedendaagse interieurs wordt veel gekozen voor ruimte, overzichtelijkheid en lichte kleurstellingen. Dan staat dat misschien wel heel clean en opgeruimd, maar dan mist het toch net die persoonlijke touch, dat stukje sfeer. Met een paar bossen bloemen kom je een heel eind, maar heb je al eens aan een kartonnen krukje gedacht? Maak kennis met de Dutch Design Chair Vintage!

Cosy karton
Hoe vertaal je nou iets gezellig en warms als een Perzisch tapijt naar iets dat hip en modern is? En hoe kom je van een comfortabele stof naar iets dat net zo’n cosy aanblik heeft als karton? Laat dat maar aan Dutch Design Brand over. Met de nieuwe Vintage Chair creëren ze in ieder interieur nét dat beetje extra sfeer dat menig huis goed kan gebruiken. Zet hem neer in de slaapkamer, als nachtkastje. Of gebruik het krukje als bijzettafeltje in de woonkamer. En ga er gerust op zitten, de Dutch Design Chair kan het hebben. Waar je deze subtiel kleurrijke Chair ook neerzet; je zult zien dat je er vanzelf door gaat glimlachen. Ook Oosterse interieurs doen het geweldig in combinatie met de Vintage Chair.

Supersterk en een echte winnaar
De Dutch Design Chair is gemaakt van FSC gecertificeerd karton en wordt volledig in Nederland geproduceerd. De Chair is in diverse uitvoeringen verkrijgbaar, van een koeienprint tot een gemetseld muurtje en van sloophout tot een boekenkast. De kruk is erg sterk en kan met gemak 200 kilo dragen. Het is dan ook niet zomaar dat de New York Times de Chair van Dutch Design Brand uitriep tot ‘standout creation’! Daarnaast sleepte de Chair in 2013 ook al de Red Dot Design Award binnen. Een echte winnaar dus. Dit stukje oer-Hollands design haal je al in huis voor € 19,95.

Over Dutch Design Brand
Sinds oktober 2012 is Dutch Design Chair als merk opgegaan in Dutch Design Brand. Dutch Design Brand staat voor duurzame, praktische producten die zich onderscheiden door eenvoud en schoonheid. Betaalbaar design dat breed toegankelijk is voor een grote groep mensen. Respect voor mens en milieu is daarbij een basisvoorwaarde. Bekijk de complete collectie op www.dutchdesignbrand.com en check de verkooppunten bij jou in de buurt.


Extra afbeeldingen:

Beeldmateriaal in Hoge Resolutie kan direct worden gedownload uit onze Beeldbank (maak hiervoor eenmalig een account aan).

Voor meer informatie, interviews, fotoshoots of kortings- en/of winacties kunt u contact opnemen met Pers-Wereld.