PERSBERICHT – Dutch Design Brand brengt natuur tot leven op nieuwe Dutch Design Chairs

Dutch Design Chair Art of Nature - dutch design brand Ben jij een natuurliefhebber? Dan wordt het lastig de nieuwe designs van Dutch Design Brand te weerstaan. Het Nederlandse merk brengt drie Dutch Design Chairs met een heerlijk exotisch tintje. Op de krukjes komen tropische bloemen tot bloei, kwetteren kolibries er vrolijk op los en blijven blaadjes frisgroen van kleur. Haal buiten naar binnen en geniet van de magische jungle vibes.

Met de nieuwe krukjes van Dutch Design Brand ga je Back to Nature. De ‘Ochre Panther’, ‘Natural Leaves’ en ‘Art of Nature’ laten je – in huis – genieten van al het moois dat de natuur te bieden heeft.

Go Botanical!
Op de Dutch Design Chair Art of Nature spelen kolibries de hoofdrol. De vogels hebben prachtige kleuren en fladderen vrolijk door de woonkamer. De mystieke Ochre Panther print voert je tot diep in de jungle. Door de dichte begroeiing van groene bladeren en wilde bloemen word je onderdeel van de natuur. De Dutch Design Chair Natural Leaves past perfect binnen de huidige botanische trend. Hierop vind je frisse, groene blaadjes tegen een stijlvolle achtergrond. Het subtiele design en de natuurlijke tinten maken de kruk tot een ware blikvanger. Mix en match de Dutch Design Chairs onderling voor een ultieme botanische sfeer in huis.

Verkoopinformatie
De krukjes zijn gemaakt van FSC gecertificeerd karton en worden in Nederland ontworpen en geproduceerd. Het verpakken en verzendklaar maken gebeurt in een sociale werkplaats in Amsterdam. De Dutch Design Chairs hebben een verkoopprijs van € 19,99 (m.u.v. de Natural Leaves Chair van € 17,95). Naast krukjes heeft Dutch Design Brand de jungle-prints doorgevoerd op de servetten en opbergboxen. De producten zijn te koop www.dutchdesignbrand.com of een van de andere verkooppunten.

Over Dutch Design Chair
Na de introductie van de Dutch Design Chair in 2011 ging het razendsnel: het veelzijdige kartonnen krukje werd door de New York Times een ‘standout creation’ genoemd én won de Red Dot Design Award 2013, een van de meest prestigieuze designprijzen ter wereld. Het grote succes heeft de Dutch Design Chair te danken aan de unieke vormgeving en innovatieve constructie: het kan worden gebruikt als krukje, nachtkastje én bijzettafeltje, is gemaakt van FSC gecertificeerd karton en kan met gemak 200 kilo dragen. Een ontwerp om trots op te zijn!

Over Dutch Design Brand
Aangemoedigd door het succes van de Dutch Design Chair gingen de ondernemers Tim Várdy en Suzan Bergman aan de slag met een complete lijn innovatieve producten van karton. Zo ontstond Dutch Design Brand. Het merk staat voor duurzame, praktische producten die zich onderscheiden door eenvoud en schoonheid. Voorbeelden hiervan zijn de trendy kartonnen boxen, whiteboards en tegeltjes voor aan de muur.


Extra afbeeldingen:

Beeldmateriaal in Hoge Resolutie kan direct worden gedownload uit onze Beeldbank (maak hiervoor eenmalig een account aan).

Voor meer informatie, interviews, fotoshoots of kortings- en/of winacties kunt u contact opnemen met Pers-Wereld.