PERSBERICHT – Droomvallei Uitgeverij viert jubileum en presenteert debuutroman Esther van der Ham

Controle! - debuutroman van Esther van der Ham - prachtboeken.nlDroomvallei Uitgeverij, bekend om haar inspirerende boeken met een mooi thema of bijzondere boodschap, bestaat vijf jaar. Tijd voor een feestje! Op maandag 28 november 2016 viert Esther van der Ham het eerste jubileum van haar uitgeverij met een feestelijk programma in de Crypte Lutherse Kerk in Breda. Hier zal Esther onder andere haar debuutroman ‘Controle!’ presenteren, een fijne roman met diepgang die heerlijk wegleest. Een boek dat je gelezen moet hebben!

‘Controle!’ van Esther van der Ham
Na het succes van haar kinderboeken besloot Esther van der Ham de uitdaging aan te gaan en zich te verdiepen in het schrijven van een roman. Ze volgde cursussen, ging op schrijfreis en schakelde een coach in om haar te begeleiden tijdens het schrijfproces. Het resultaat mag er zijn: debuutroman ‘Controle!’ kreeg van de proeflezers lovende recensies. Zo schreef Barbara van Onlybyme: “Zodra ik de eerste pagina’s had gelezen, zat ik er helemaal in.” Controle! gaat over Marjolein, die na het plotselinge overlijden van haar man steeds meer de controle over haar leven verliest. Wanhopig zoekt ze naar een oplossing. Maar gaat ze in haar zoektocht naar een nieuwe partner niet net een stapje te ver?

De intrigerende debuutroman van Esther van der Ham is vanaf 18 november 2016 verkrijgbaar via www.prachtboeken.nl en alle (online) boekwinkels. De roman (ISBN: 978-94-91886-58-4) telt 240 pagina’s, wordt uitgegeven als paperback en heeft een verkoopprijs van € 14,50.

Over Droomvallei Uitgeverij
In 2011 richtte de Bredase Esther van der Ham Droomvallei Uitgeverij op, een uitgeverij voor positieve, creatieve en inspirerende boeken voor jong en oud met belangrijke thema’s zoals pesten, de wereld ontdekken en rouwen. De bijzondere boeken van de uitgeverij zijn veelal bedoeld om kinderen op een creatieve manier krachtiger te maken en te ondersteunen bij heftige gebeurtenissen. Zo schreef Esther samen met Elsbeth de Jager op verzoek van een vluchtelingenorganisatie een serie boeken over de Syrische vluchtelingenkinderen Jamil en Jamilia. Voor deze serie reisden de auteurs naar vluchtelingenkampen in Turkije en Europa.

Feest!
Op maandag 28 november 2016 viert Droomvallei Uitgeverij haar vijfjarig bestaan met een feestelijke bijeenkomst in de Crypte Lutherse Kerk aan de Veemarktstraat 11 in Breda. Op het programma staan onder meer de presentatie van het boek ‘Van geloven naar weten’ door Marga Herrewijn, de presentatie van ‘Controle!’ door Esther van der Ham, een signeersessie en een borrel. Het feest begint om 19.30 uur en duurt tot 21.00 uur. Grijp je kans en laat jouw exemplaar van de boeken van Esther van der Ham en Marga Herrewijn signeren!


Extra afbeeldingen:

Beeldmateriaal in Hoge Resolutie kan direct worden gedownload uit onze Beeldbank (maak hiervoor eenmalig een account aan).

Voor meer informatie, interviews, fotoshoots of kortings- en/of winacties kunt u contact opnemen met Pers-Wereld.