PERSBERICHT – Dreamkey Design presenteert nieuwe kerstcollectie 2015

Inpakpapier set  Kerst - kerstcollectie Dreamkey DesignOndanks dat de zomervakantie nog maar net voorbij is zijn de voorbereidingen voor kerst al in volle gang. Zo komt Dreamkey Design met een prachtige nieuwe kerstcollectie, bestaande uit bij elkaar passende kerstkaarten, cadeaulabels, inpakpapier en stickers. Allemaal in de hippe watercolor stijl met witte, ijsblauwe, zwarte en gouden tinten. Een lust voor het oog!

Eigenaresse Nienke van de Water heeft de kerstcollectie zelf ontworpen, als onderdeel van de Dreamkey collectie. Nienke: “Met mijn eigen collectie wil ik klanten stimuleren om hun dromen na te jagen en dingen te doen waar ze écht gelukkig van worden.” En dat is terug te zien in de ontwerpen.

Bijzondere kerstkaarten
Steeds vaker worden er digitale kerstkaarten gestuurd. Maar toch is het vaak veel leuker en persoonlijker om een handgeschreven kaart te krijgen. De bijzondere kerstkaarten van Dreamkey vindt iedereen graag op de deurmat. De prachtige kaarten met watercolor effecten en gouden accenten zijn een cadeautje op zich. Verkrijgbaar in 4 verschillende ontwerpen, stuk voor stuk even mooi. De prijs per set van 8 kaarten is € 8,95 en ze zijn ook los te koop voor € 1,25 (exclusief enveloppen).

Een feestje onder de kerstboom
In de laatste maanden van het jaar worden er traditiegetrouw veel cadeautjes ingepakt. Bijzonder inpakpapier maakt het nog leuker om een cadeautje onder de kerstboom te vinden. Het inpakpapier uit de kerstcollectie is verkrijgbaar in 3 ontwerpen: wit met gouden sterren, ijsblauw met sneeuwvlokken en wit met watercolor zwarte kerstboompjes. Het licht glanzende inpakpapier is verkrijgbaar in losse vellen (€ 1,50) en als set van 3 (€ 3,95). Maak het geheel af met een ronde sticker in dezelfde stijl. Leuk op een cadeautje, maar ook als sluitzegel op een envelop. De kerststickers zijn verkrijgbaar op een vel met 12 verschillende ontwerpen en kosten € 2,50 per stickervel.

Voor wie een cadeau nog wil voorzien van een extra leuk detail zijn er cadeaulabels aan de kerstcollectie toegevoegd. Verkrijgbaar in 8 verschillende ontwerpen die goed aansluiten bij het inpakpapier. Haal een lint of touwtje door het boorgaatje, bevestig het cadeaulabel aan het pakje en het cadeautje kan zo onder de kerstboom. Een set van 8 cadeaulabels kost € 3,50.

Kijk voor de complete kerstcollectie op www.dreamkey.nl.

Over Dreamkey Design
In de loop der jaren is Dreamkey uitgegroeid tot dé webwinkel waar je moet zijn voor mooie, unieke papierwaren die je leven net dat beetje mooier maken. Naast de eigen Dreamkey collectie wordt er ook veel moois van andere talentvolle ontwerpers aangeboden. In de producten is duidelijk de passie van de ontwerpers voor hun vak terug te zien. Dat maakt het extra bijzonder!


Extra afbeeldingen:

Beeldmateriaal in Hoge Resolutie kan direct worden gedownload uit onze Beeldbank (maak hiervoor eenmalig een account aan).

Voor meer informatie, interviews, fotoshoots of kortings- en/of winacties kunt u contact opnemen met Pers-Wereld.