PERSBERICHT – Draag een verhaal met de exclusieve kleding van Know The Name

Draag een verhaal met de exclusieve kleding van Know The NameKnow The Name (KTN) is een top notch kledingmerk van Nederlandse bodem voor iedereen die van luxe, kwaliteit en exclusiviteit houdt. De Basic Line bestaat uit t-shirts, hoodies, sweaters en caps in de basiskleuren zwart, wit en grijs. Elk item is duurzaam geproduceerd van organisch katoen en wordt geleverd in een luxe verpakking mét aankoopcertificaat. De Canvas Line bestaat uit gelimiteerde items met artwork van opkomende talenten. Talenten waarvan iedereen de naam zou moeten kennen. Know the name!

Kleding van topkwaliteit
Know The Name staat voor luxueuze kleding van hoogwaardige kwaliteit. De kleurechtheid is van een zeldzaam hoog niveau: zwart blijft ook echt zwart, zoals wit ook wit blijft. Elk item is volledig CO2-vrij geproduceerd van de beste grondstoffen met 100% garantie op kwaliteit, duurzaamheid en draagcomfort. Exclusief verkrijgbaar bij KTN en mooi verpakt inclusief certificaat, voor een ultiem gevoel van luxe. De items zijn te herkennen aan de zwarte rubberen KTN-tag. Bij KTN draag je altijd een verhaal, een verhaal dat je wilt delen met je omgeving.

Canvas voor talent
Met de Canvas Line biedt KTN een platform aan opkomende talenten uit de media-, cultuur- of sportwereld. Zij krijgen een unieke kans om hun naamsbekendheid te vergroten met exclusieve kledingsets in een gelimiteerde en genummerde opgave. Elk item uit de Canvas Line wordt met de hand bedrukt door gespecialiseerde zeefdrukkers, waarmee een uniek kunstwerk wordt gecreëerd. Speciaal voor cultuurliefhebbers die talent herkennen en trots zijn om dat uit te dragen. KTN verstaat the art of casual fashion.

Over Know The Name
KTN is geen alledaags kledingmerk, maar onderscheidt zich met een goed verhaal en absolute topkwaliteit. De klanten van KTN delen de passie voor kwaliteit, exclusiviteit en de wereld om ons heen. Zo worden klanten via de KTN Community gekoppeld aan talenten voor een goed doel. Wist je bijvoorbeeld dat KTN samenwerkt met onder meer KNGF-geleidehonden, Marina Katarina Kovac en Salventius? Alle items van KTN zijn exclusief verkrijgbaar via KnowTheName.nl. Bij bestellingen vanaf €100 is de verzending gratis. Maar wees er snel bij, want de gelimiteerde oplages komen niet meer terug.


Extra afbeeldingen:

Beeldmateriaal in Hoge Resolutie kan direct worden gedownload uit onze Beeldbank (maak hiervoor eenmalig een account aan).

Voor meer informatie, interviews, fotoshoots of kortings- en/of winacties kunt u contact opnemen met Pers-Wereld.