PERSBERICHT – DiamondsByMe combineert het goudsmids-ambacht met techniek voor het perfecte sieraad

Ring Bente - sieraden van DiamondsByMeDiamondsByMe is de eerste Nederlandse website die het mogelijk maakt zélf een sieraad te ontwerpen. Maak een keuze uit edelmetalen en edelstenen van de beste kwaliteit en een deskundig team van goudsmeden gaat aan de slag. Bovendien biedt het bedrijf de mogelijkheid een 3D-print van het gewenste ontwerp op zicht te ontvangen, zodat je het sieraad kunt bekijken en eventuele aanpassingen kunt doorgeven. De modernste technieken gecombineerd met pure liefde voor het goudsmidsvak maken DiamondsByMe dé online juwelier van de toekomst!

Sieraden op maat
Voor de ambachtsgoudsmeden van DiamondsByMe is niets mooier dan het maken van gepersonaliseerde sieraden, geheel naar wens van de klant. Dankzij de nieuwste technieken zijn er op de site inmiddels meer dan 100.000 verschillende combinaties mogelijk! Kies bijvoorbeeld uit verschillende kleuren, goudgehaltes en de prachtigste edelstenen, speciaal ingekocht op steenbeurzen in Azië. Elk sieraad wordt ambachtelijk vervaardigd in het eigen atelier. Een adres om te onthouden voor bijzondere trouwringen of verlovingsringen, maar bijvoorbeeld ook voor persoonlijke manchetknopen, oorbellen, armbanden en hangers.

De nieuwste technieken
Moderne ontwerpsoftware en 3D-printing maken een perfecte visualisatie mogelijk voordat een eigen ontworpen sieraad daadwerkelijk wordt gemaakt. Zo weet je vooraf precies wat je kunt verwachten. Dankzij de mix van het traditionele ambacht met moderne technieken zijn de mooiste creaties mogelijk in ieder edelmetaal met een optimale prijs-kwaliteitverhouding! DiamondsByMe is tot maar liefst 40 procent goedkoper dan een traditionele juwelier.

Over DiamondsByMe
Uit liefde voor zijn vak nam gepassioneerd goudsmid Remco Broekhuis van Trendjuwelier by Broekhuis onlangs het initiatief voor DiamondsByMe. Dagelijks vervaardigt Broekhuis met zijn team de mooiste sieraden op maat van de beste materialen. De modernste technieken in het goudsmidsvak maken het mogelijk een zeer uitgebreid assortiment aan te bieden tegen de beste prijzen. Bekijk de handige uitlegvideo en volg de stappen. Het resultaat is een uniek sieraad om trots op te zijn: zelf ontworpen en met de grootste zorg vervaardigd door een vakkundig goudsmid!


Extra afbeeldingen:

Beeldmateriaal in Hoge Resolutie kan direct worden gedownload uit onze Beeldbank (maak hiervoor eenmalig een account aan).

Voor meer informatie, interviews, fotoshoots of kortings- en/of winacties kunt u contact opnemen met Pers-Wereld.