PERSBERICHT – Designserie Mezzo: unieke design objecten met een vintage touch

Radio Mezzo Ionna Vautrin - www.lexon-design.nlIn opdracht van het awardwinnende merk Lexon ontwierp de succesvolle Franse designer Ionna Vautrin een unieke serie design-items met klassieke look. Zo is het ontwerp van de Mezzo zaklamp geïnspireerd op de oeroude flits van de fotocamera, kreeg de Mezzo radio een typische lange antenne en heeft de Mezzo wekker een analoge tijdsaanduiding gekregen. Modern design met een retro knipoog. Designliefhebbers kunnen voor deze unieke ontwerpen van Vautrin terecht bij Lexon-design.nl.

Retro design met verrassingselement
Ionna Vautrin (1979) is een jonge, veelzijdige designer die alledaagse objecten ontwerpt, die niet alleen simpel en functioneel zijn, maar óók verrassend. Die kenmerken zijn ook duidelijk terug te zien in de Mezzo-serie. Zo kreeg de Mezzo radio (€ 59) de typische features van een klassieke radio, zoals retro speakers en een lange antenne. Dit maakt de radio niet alleen functioneel, maar ook nog eens zeer aantrekkelijk. De Mezzo wekker (€ 49) is een mooie, kleine wekker met alarmfunctie en snoozeknop, verkrijgbaar in de kleuren blauw, grijs, rood en kaki-groen, waarvan de analoge tijdsaanduiding in het donker oplicht. En tot slot: de Mezzo design zaklamp (€ 35) met oplaadbare accu is niet alleen perfect om mee te nemen, maar kan bijvoorbeeld ook op een tafel worden gezet als leeslampje. De zaklamp is verkrijgbaar in de kleuren grijs, blauw, rood en kaki. De gebruiker kan kiezen uit twee lichtstanden. De drie topproducten uit de Mezzo-serie zijn online verkrijgbaar bij Lexon-design.nl.

Over Lexon-design.nl
Al meer dan 20 jaar maakt het Franse merk Lexon awardwinnende designproducten die het leven veraangenamen. Getalenteerde designers van over de hele wereld ontwerpen creatieve horloges, elektronica, bagage en accessoires voor wereldwijd gebruik. Nederlandse liefhebbers van het Franse merk kunnen terecht bij de webshop www.lexon-design.nl. Volg Lexon-Design op Facebook voor het laatste nieuws, ontwikkelingen en winacties.


Extra afbeeldingen:

Beeldmateriaal in Hoge Resolutie kan direct worden gedownload uit onze Beeldbank (maak hiervoor eenmalig een account aan).

Voor meer informatie, interviews, fotoshoots of kortings- en/of winacties kunt u contact opnemen met Pers-Wereld.