PERSBERICHT – Deens Kinderkledingmerk Crawls exclusief te koop bij webshop Snelle Kruipers

Crawls - joggingsbroekje Crawls Charlie - snellekruipers.nlAls (aanstaande) ouder wil je je kleintje natuurlijk gruwelijk verwennen met de allerleukste kinderkleding. Maar meestal gaan leuke printjes, betaalbare prijzen en duurzame materialen niet samen. Gelukkig komt daar nu verandering in, want webshop Snelle Kruipers is de enige winkel in Nederland die het Deense kinderkledingmerk Crawls verkoopt. En Crawls heeft alles wat je zoekt, als het om mooie betaalbare en duurzame kinderkleding voor je kleintje gaat!

Kruipt je kleintje de hele kamer rond of is je kindje al begonnen met het zetten van zijn/haar eerste stapjes? Je ziet vaak dat ze nog wegglijden op de gladde vloer of vallen op hun knietjes. Voor deze ‘Snelle Kruipers’ ben je bij deze webshop aan het goede adres. Zowel de broekjes, rompers als sokjes van Crawls zijn hier exclusief verkrijgbaar.

Kinderkleding Crawls
Crawls is een jong, hip Deens merk dat de trends op de voet volgt. Niet alleen qua mode, maar ook wat ouders van nu graag willen. Het merk brengt kinderkleding in de maten 68, 74, 80 en 86. De Crawls broekjes zijn speciaal ontworpen voor actief gebruik en ondersteuning van de kruipbeweging. De vrolijke joggingbroekjes hebben antislip-figuren op de knietjes; stoer én praktisch dus voor als je kleintje de wereld gaat ontdekken. Het praktische doel van de broek is gecombineerd met simplistisch Deens design, zodat het broekje met elke gelegenheid gedragen kan worden. Ook de sokjes hebben antislip figuurtjes en zijn daarom ideaal voor het zetten van de eerste stapjes. De rompers maken de outfit compleet. Door de stof tussen de beentjes iets te verlengen is er extra ruimte voor de luier, waardoor het draaggemak voor je kleintje een stuk comfortabeler wordt.

Van de prijs word je happy: de kinderkleding van Crawls is betaalbaar en is dus ook perfect als kraamcadeautje! Het kinderkledingmerk is exclusief verkrijgbaar bij www.snellekruipers.nl.

Crawls – 100 % eerlijk
De kinderkleding van Crawls wordt met 100% biologische materialen gemaakt die vrij zijn van hormoonregelaars: pure, eerlijke en GOTS gecertificeerde kleding dus! Daarbij zijn de verpakkingsmaterialen die Crawls gebruikt duurzaam en van bio-oplosbaar plastic vervaardigd. De slogan luidt niet voor niets: “Make footprints in life – it begins with crawls!

Over Snelle Kruipers
Snelle Kruipers is de online kinderkledingwinkel van Kitty Verboord, moeder van vier en groot Scandinavië liefhebster. Na een prachtige rondreis door Zweden, Noorwegen en Denemarken eind september 2015 – waar het gezin Verboord volop genoot van de rust, prachtige natuur en de vriendelijkheid – wilde Kitty Scandinavië naar Nederland halen. Na de geboorte van haar tweede kindje werd de wens om thuis te werken groter en zo geschiedde: Kitty startte een webshop. Sinds dit jaar heeft de trotse eigenaresse de focus van haar winkel verlegd en verkoopt ze enkel kinderkleding. Met Snelle Kruipers maakt Kitty duurzame en milieubewuste keuzes én verrast ze ouders met de prachtige broekjes, rompertjes en sokjes van Crawls uit het voor haar zo geliefde Scandinavië.


Extra afbeeldingen:

Beeldmateriaal in Hoge Resolutie kan direct worden gedownload uit onze Beeldbank (maak hiervoor eenmalig een account aan).

Voor meer informatie, interviews, fotoshoots of kortings- en/of winacties kunt u contact opnemen met Pers-Wereld.