PERSBERICHT – Deem Design presenteert nieuwe collectie houten babyspeelgoed

Wagenspanner Jin - deemdesign.nlVoor baby’s is er enorm veel te ontdekken in de wereld om hen heen. Voelen, kijken, proeven en luisteren zijn daarbij heel belangrijk. Deem Design komt met een houten babyspeelgoed dat de zintuigen stimuleert. De nieuwe collectie bestaat uit een stijlvolle rammelaar en mooie houten wagenspanners.

Houten rammelaar
Het favoriete babyspeelgoed? Een mooie rammelaar natuurlijk! Het liefst eentje die niet al te veel herrie maakt en veilig in de mond gestopt kan worden. Deem Design voegde onlangs een houten rammelaar toe aan de collectie. Niet alleen heel stylish en verantwoord, maar ook nog eens super cute voor je kleintje. De rammelaar is gemaakt van natuurlijk beukenhout, is BPA-vrij en is voorzien van houten ringen die een speels geluid maken als het kindje er mee speelt. De houten rammelaar is verkrijgbaar voor € 13,95 en ook perfect om te geven als kraamcadeau.

Wagenspanners voor onderweg
Voor een baby is lekker buiten wandelen op zich al een feestje. Nóg leuker wordt het met een mooie wagenspanner, waar je kleintje onderweg naar kan kijken en mee kan spelen. Het belletje en de houten ring rammelen er vrolijk op los tijdens de wandeling en zorgen voor veel speelplezier. De wagenspanners zijn gemaakt van gladgeschuurde, ongelakte beukenhouten kralen, afgewisseld met kralen in hippe kleuren. De geverfde kralen zijn gekleurd met verf en lak die veilig is voor kleine kinderen. De wagenspanners zijn geschikt voor kinderen van 0 tot 9 maanden en passen op elke kinderwagen. Je bevestigt ze gemakkelijk d.m.v. speenclips aan de rand van de kap van je kinderwagen.

Natuurlijke producten met een persoonlijke touch
Ontwerpster Eva Neervoort maakt de producten met de hand en gebruikt uitsluitend verantwoorde materialen. Zo hebben de houten kralen het FSC-keurmerk. En omdat kleine kinderen de wereld met hun mond ontdekken, worden de kralen geverfd met non-toxic verf en lak. Extra leuk is dat de producten gepersonaliseerd kunnen worden. Zoek je een kraamcadeau met een persoonlijke toch? Kies dan bijvoorbeeld voor een gepersonaliseerde wagenhanger met letterkralen die de naam van de baby vormen. En ook een speenkoord met de naam van de baby wordt door veel ouders gewaardeerd als cadeautje voor een newborn.

Over Deem Design
De komst van haar zoontje Deem in augustus 2014 bracht Eva Neervoort op het idee voor een nieuwe lijn babyitems. Want wat ze voor hem in gedachten had, bleek nergens te vinden. Eerst maakte ze wagenspanners voor vriendinnen, maar door de enthousiaste reacties besloot Eva het groter aan te pakken. Zo ontstond eind 2015 de webshop Deem Design. Naast wagenspanners, boxmobielen en wagenhangers zijn hier inmiddels ook boxspanners, dromenvangers, buggyhangers, speenkoorden, raamstickers, muurstickers en een memoryspel te vinden. Bekijk het complete assortiment op www.deemdesign.nl.


Extra afbeeldingen:

Beeldmateriaal in Hoge Resolutie kan direct worden gedownload uit onze Beeldbank (maak hiervoor eenmalig een account aan).

Voor meer informatie, interviews, fotoshoots of kortings- en/of winacties kunt u contact opnemen met Pers-Wereld.