PERSBERICHT – De vierdaagse wandel je pas echt veilig met UV-Fashions

Hoeden van Dorfman Pacific en Dorfman Scala - uv-fashions.nlMenig fanatiek wandelaar trekt binnenkort de schoenen weer aan om de vierdaagse van Nijmegen te lopen. En menig kind is alweer in training voor de avondvierdaagse met klasgenootjes. Maar denkt iedereen dan ook aan de schadelijke invloeden van de zon? Bescherm je lijf niet alleen met een goede voorbereiding en blarenpleisters, maar ook met UV-werende kleding van UV-Fashions.

Voor grote en kleine wandelaars
Als het een beetje meezit, wordt de Vierdaagse van Nijmegen in heerlijk weer gelopen. Maar dat brengt ook een zeker risico met zich mee. Je hebt zo een zonnesteek te pakken en daarbij is de straling van de zon gevaarlijk voor je huid. Bij UV-Fashions bestel je de leukste zonnehoedjes van de beste merken. Hoedjes die niet alleen het hoofd koel houden, maar daarnaast ook extra bescherming bieden tegen uv-straling. Juist op de plekken die met insmeren vaak vergeten worden, zoals de nek en oren.

Zet een hoed op!
Dorfman Pacific heeft voor zowel dames als heren fraaie hoeden. Voor dames heeft Dorfman Scala zelfs een eigen lijn met hoeden. Van gevlochten hoeden tot hoedjes van stof en zonnekleppen. Ook het Amerikaanse merk Coolibar heeft een uitgebreid assortiment hoofddeksels waarmee dames, heren én kinderen optimaal beschermd zijn tegen de zon. De hoeden bieden voor 98% bescherming tegen schadelijke uv-straling, wat gelijk staat aan een SPF van 50+.

Naast deze merken heeft UV-Fashions ook hoedjes van merken die zich puur richten op kinderen. Blootstelling aan uv-straling op jonge leeftijd kan later huidkanker veroorzaken. Daarom is het dragen van een zonnehoedje voor kinderen extra belangrijk. Hiermee houd je het hoofd koel en worden tegelijkertijd de oren en nek beschermd. Bij baby’s en kindjes met weinig haar wordt hierbij ook nog eens de hoofdhuid beschermd tegen de schadelijke uv-straling. Playshoes, Snapper Rock en Luvali brengen hoedjes in vrolijke kleuren en met gave prints. Zo zijn er zelfs hoedjes die je aan twee kanten kunt dragen. Ideaal om eens af te wisselen… voor elke dag een ander hoedje? Laat de gladiolen maar komen!

Smeren, smeren!
Je bent natuurlijk niet volledig beschermd als je hoofd bedekt is. Ook de rest van je lijf verdient bescherming tegen de zon. Gewone kleding laat zonnestralen door, de vrijetijdskleding van Coolibar doet dat niet. Daar kun je vele kilometers in maken, zonder dat je het risico loopt op verbranden. En dan de kleine stukjes huid die toch onder hoed of kleding vandaan komen, díe bescherm je met de zonnebrandcrème van Care Plus.

Dus voor het trainen en het echte lopen begint, even langs bij UV-Fashions, de ‘one stop UV-shop’ voor de betere loopevenementen van Nederland!

Over UV-Fasions
Met grote zorgvuldigheid en kennis van zaken heeft UV-Fashions haar Premium merken geselecteerd. UV-Fashions voert meerdere hoogwaardige merken, waaronder Coolibar, Snapper Rock, Swimpy, Playshoes, BabyBanz, Beverly Kids, Cabana Life, CarePlus, Scala, en Dorfman Pacific. Jan Willem van der Sterre (ook wel bekend als Mister UV) startte in 2010 zijn bedrijf nadat zijn vader aan de gevolgen van huidkanker overleed. In zijn zoektocht naar UV-zwemkleding kwam hij uit in Australië en Nieuw-Zeeland. Hij besloot de merken naar Nederland te halen. Inmiddels is UV-Fashions Europa’s grootste specialist, importeur en distributeur op het gebied van alles wat met UV-bescherming te maken heeft. Consumenten kunnen ook rechtstreeks bestellen via de webwinkel op www.uv-fashions.nl.


Extra afbeeldingen:

Beeldmateriaal in Hoge Resolutie kan direct worden gedownload uit onze Beeldbank (maak hiervoor eenmalig een account aan).

Voor meer informatie, interviews, fotoshoots of kortings- en/of winacties kunt u contact opnemen met Pers-Wereld.