PERSBERICHT – De stijlvolle kussens van HOTDOG DESIGNS: een musthave voor dierenliefhebbers

Design hondenkussens - hotdogdesigns (2)Hondenliefhebber Floor Dröge zocht een fijn kussen voor haar hond dat zowel praktisch was als stijlvol, maar kwam erachter dat er nauwelijks stijlvolle hondenkussens te verkrijgen waren. Een gemiste kans vond Floor, dus besloot ze zelf op de markt te brengen. Onder de hippe naam HOTDOG DESIGNS bewijst Floor dat dier en kwaliteit & design goed samengaan. De kussens zijn stevig, maar zacht, heerlijk comfortabel voor viervoeters en geven ieder interieur nét dat beetje extra.

Design hondenkussens
HOTDOG DESIGNS is nog maar net begonnen, maar het gloednieuwe merk is nu al hard op weg om Nederland te veroveren. Zo werden de hondenkussens al gespot bij Patty Brard, Bobbi Eden, Kimberly Klaver en Annemarie Keizer. Hiermee laat HOTDOG DESIGNS zien dat de liefde voor een viervoeter én een mooi ingericht huis perfect hand in hand kunnen gaan. De kussens zijn heerlijk zacht en comfortabel voor honden én ook nog eens een lust voor het oog! Elk exemplaar wordt op eerlijke wijze vervaardigd van mooie en stevige gebreide stoffen in textielstad Tilburg. Ook erg fijn: de kussens kunnen gewoon in de wasmachine. Onmisbaar in ieder huis met een viervoeter!

Kwalitatieve kattenkussens
Ook katten hebben graag hun eigen plekje in de woonkamer. Speciaal voor hen heeft HOTDOG DESIGNS het kattenkussen POEDIE ontworpen: een design kussen van hoogwaardige kwaliteit dat absoluut gezien mag worden. Ideaal voor de kat, maar zeker ook voor zijn baasje.

Over HOTDOG DESIGNS
Bij HOTDOG DESIGNS vind je fijne en mooie kussens voor alle soorten honden en poezen: van klein tot groot. Heb je al een kussen, maar wil je eens wat anders? Bestel dan een losse hoes voor een compleet nieuwe look. Ook handig als extra hoes voor viervoeters die graag vies worden. De collectie van HOTDOG DESIGNS is verkrijgbaar via www.hotdogdesigns.nl. Bestel je voor 15.00 uur, dan kun je je hond of kat morgen al verrassen met een heerlijk nieuw bedje.


E
xtra afbeeldingen:

Beeldmateriaal in Hoge Resolutie kan direct worden gedownload uit onze Beeldbank (maak hiervoor eenmalig een account aan).

Voor meer informatie, interviews, fotoshoots of kortings- en/of winacties kunt u contact opnemen met Pers-Wereld.