PERSBERICHT – De nieuwe collectie van Snailmailshop zorgt voor een glimlach op elk gezicht

Snailmailshop - nieuwe collectieEchte post is een feestje in de brievenbus. Want zeg nou zelf, hoe leuk is het om een leuke brief of kaart in een mooie envelop te vinden tussen alle reclamepost en rekeningen? Echte post zorgt voor een glimlach op je gezicht. Snailmailshop weet dat al lang en komt dit voorjaar met een aantal nieuwe producten in de collectie.

Handlettering
Vanwege de groeiende populariteit van handlettering en het Handlettering Magazine is de collectie uitgebreid met een aantal printable voorbeeld alfabetten. Daarnaast is er een nieuwe serie handlettering ansichtkaarten ontworpen en geeft Snailmailshop sinds kort Handlettering workshops. Leuk om thuis met vriendinnen te organiseren of als uitje voor de personeelsvereniging.

Een kaart met een bloemetje
Ook nieuw in het assortiment zijn de groeikaarten van Bonte Raaf. De kaarten zijn gemaakt van mooi geschept papier. Bijzonder is dat in dit papier verschillende soorten zaden verwerkt zijn. Na ontvangst maakt de ontvanger de kaart nat, stopt deze in de grond en geeft elke dag een beetje water. Na een tijdje ontkiemen er prachtige bloemen uit de kaart. De groeikaarten worden geleverd met een mooie pergamijn envelop met sluitsticker en zijn verkrijgbaar voor €2,50.

Printable briefpapier
Hoe handig is het om je eigen briefpapier te kunnen printen? Zo zit je nooit zonder als je brief langer wordt dan gedacht. Snailmailshop heeft prachtige printable briefpapier in de thema’s Congratulations en Adventure in de collectie. Daarnaast zijn er nu ook printable pocketletterpakketjes verkrijgbaar en gave A4 enveloppen die gemaakt zijn van oude reclameposters. Het zogenaamde Blueback posterpapier is watervast en oersterk. Hierdoor zijn de enveloppen hersluitbaar en vaker te gebruiken. Ideaal!

Over Snailmailshop
Creatievelingen, postcrossers en mensen die graag echte post versturen kunnen hun hart ophalen bij Snailmailshop. Marion en haar dochter Laura runnen deze webwinkel met veel passie en plezier en zoeken continue naar aanvullingen op het assortiment. Naast leuke ansichtkaarten, vrolijk (printable) briefpapier, stempels en notitieboeken vind je hier ook alles voor het steeds populairder wordende handlettering. Alle bestellingen worden extra leuk en kleurrijk verpakt zodat ook het uitpakken zorgt voor verrassing en een feestje. Bekijk het volledige assortiment op www.snailmailshop.nl.


Extra afbeeldingen:

Beeldmateriaal in Hoge Resolutie kan direct worden gedownload uit onze Beeldbank (maak hiervoor eenmalig een account aan).

Voor meer informatie, interviews, fotoshoots of kortings- en/of winacties kunt u contact opnemen met Pers-Wereld.