PERSBERICHT – De nieuwe collectie van Happy Horse is om te knuffelen!

Paris Paris knuffels - nieuwe collectie Happy HorseHappy Horse zorgt ervoor dat er binnenkort weer heel wat af geknuffeld kan worden. Deze herfst kunnen kinderen zich weer verheugen op de zachtheid van konijnen, muizen en panda’s. De producten zijn gemaakt voor de allerkleinste knuffelaars, maar ook als je wat ouder bent, is het heerlijk om een knuffelvriend te hebben.

Zo lief…en er komt nog muziek uit ook!
Ze zijn lichtgrijs en hebben een heel lief gezichtje. Mouse Marlon en Rabbit Robin zijn uitgevoerd in een super zacht grijs mêlee om eindeloos veel kusjes te geven. Leuk als grote knuffel, maar ook heel fijn om bij je te hebben als troostende tutteldoek (de grootste ooit!). En kun je wel een muziekje in de kinderkamer gebruiken? Completeer de lijn dan met een muzikale uitvoering. Mouse Marlon en Rabbit Robin zijn verkrijgbaar in twee maten (30 en 50 cm) en kosten € 11,99 en € 18,99.

Een chique hond & poes
De hond en kat uit de serie Paris Paris lijken zo van de catwalk af te komen. De nieuwe knuffels Dog Damien en Cat Coco hebben lieve stipjes op hun buik en voetjes. Het klassieke strikje maakt het geheel helemaal af in stijl. Door de chique uitstraling en mooie zachte kleurstelling wordt er geknuffeld op stand! Deze knuffels zijn 30 cm groot en kosten € 14,99. De tutteldoek uit deze lijn heeft hetzelfde stippelpatroon, maar deze doek kun je heel handig opvouwen en vaststrikken. Ook heerlijk voor kleine kindervingertjes om lekker aan te frummelen.

Iedereen een eigen panda!
Nu Nederland binnenkort echte Chinese reuzenpanda’s in de dierentuin krijgt om te bewonderen, brengt Happy Horse de zachtste panda ooit op de markt. Je hoeft dus niet persé naar de dierentuin om een panda te knuffelen. En wie wil er nu niet een eigen knuffel-panda?! Panda Pearce is uitgevoerd in zachte pluche, verkrijgbaar in twee maten (24 en 32 cm) en kost € 12,99 en € 19,99.

Over Happy Horse
Happy Horse bestaat al sinds 1963 en heeft sindsdien talloze kinderharten veroverd, tranen gedroogd en eindeloos veel liefde gegeven. Maar Happy Horse gaat verder dan het blij maken van de kleine eigenaren van de knuffels. Het merk werkt al jaren samen met veel goede doelen en produceert hier ook voor. Kijk voor meer informatie over de gehele collectie en (online) verkooppunten op de website van Happy Horse.


Extra afbeeldingen:

Beeldmateriaal in Hoge Resolutie kan direct worden gedownload uit onze Beeldbank (maak hiervoor eenmalig een account aan).

Voor meer informatie, interviews, fotoshoots of kortings- en/of winacties kunt u contact opnemen met Pers-Wereld.