PERSBERICHT – De leukste baby & kids webshops onder één dak bij DEMICO KIDS

Houten speelgoed camera - demicokids.comShoppende mama’s opgelet: de hipste webwinkels en leukste merken voor baby & kids hebben hun krachten gebundeld en zijn vanaf nu samen te vinden bij DEMICO KIDS. Je vindt hier al je favoriete baby en kinderproducten onder één dak, van hippe kleding en accessoires tot kleurrijk speelgoed en unieke stationery. Voor alle smaken is er wat te vinden, je hoeft dus niet meer eindeloos het internet af te struinen en je betaalt maar één keer verzendkosten: ideaal!

Online conceptstore
Als webshopeigenaar weet Isabel Kuijlaars hoe lastig het kan zijn om tegen ‘de grote jongens’ op te boxen en dat veel mensen telkens weer tegen die verzendkosten aanlopen. Dus besloot ze zelf een online baby & kids conceptstore op te zetten. Een uniek concept waar de leukste webshops zich verzamelen en hun producten aanbieden, met vooral handgemaakte en originele artikelen. Geen goedkope namaakproducten uit China dus, maar mooie spullen van goede kwaliteit en veel producten van Nederlandse ontwerpers of die in Nederland geproduceerd worden. Want wanneer je bestelt bij een kleine webshop, koop je niet alleen unieke producten maar steun je ook de droom van een lokale ondernemer!

Aan animo geen gebrek: bij DEMICO KIDS zijn inmiddels meer dan 40 enthousiaste webshopeigenaren aangesloten. Zo kun je nu bijvoorbeeld een suède haarbandje van Little Lauren, een hippe krijtbord kroon van Ma-ciel, producten voor premature kindjes van Kleine Lucas en een speendoekje van 4NaturalKids in één winkelmandje shoppen en afrekenen. Natuurlijk kun je bij DEMICO KIDS ook de collectie van eigenaresse Isabel terugvinden. Waaronder de unieke babygroeikaarten, een hip schoolfotoboek en originele houten speelgoedcamera’s.

Personalize it!
Extra leuk: veel van de deelnemende shops van DEMICO KIDS maken op aanvraag gepersonaliseerde items. Een naamshirt, verjaardagshirt met naam, gepersonaliseerde muurstickers en posters of een set houten naamblokken. Deze producten komen rechtstreeks van de webshop, die met liefde met jouw wensen aan de slag gaat. Een aanrader als uniek (kraam)cadeautje of als cadeautje voor je eigen kindje, het gepersonaliseerde product wordt dan binnen 5 dagen speciaal voor jou gemaakt en verzonden!

Over DEMICO KIDS
Dankzij de enthousiaste deelnemers hoef je voor de leukste baby & kids-items vanaf nu nog maar één adres te onthouden: DEMICO KIDS. Via www.demicokids.com shop je de leukste producten van hippe webshops en je rekent in één keer af, waardoor je verzendkosten bespaart. DEMICO KIDS verzorgt de bestellingen vanaf de aankoop tot aan het inpakken en versturen. Je kunt veilig betalen met iDeal, Paypal, creditcard of Afterpay en bestel je vóór 12.00 uur, dan wordt je bestelling nog dezelfde werkdag verzonden. When small shops come together, great things happen!


Extra afbeeldingen:

Beeldmateriaal in Hoge Resolutie kan direct worden gedownload uit onze Beeldbank (maak hiervoor eenmalig een account aan).

Voor meer informatie, interviews, fotoshoots of kortings- en/of winacties kunt u contact opnemen met Pers-Wereld.