PERSBERICHT – De ideale match: SOXS presenteert hippe sokken voor de leukste stellen

Wedding SOXS - set sokken voor vrouw en vrouw met MRS MRS label Samen sporten, samen op reis of gezellig samen op de bank: gun jezelf én je partner warme voeten met de hippe wollen sokken van SOXS. Nu ook verkrijgbaar als DUO Pack: twee paar trendy sokken in warme kleuren, voorzien van het bekende SOXS-label en gemaakt van superzachte schapenwol uit Nieuw-Zeeland. Ook nieuw zijn de Wedding SOXS: twee paar hippe sokken, voorzien van een stoer label met de tekst Mr. & Mrs., Mr. & Mr. of Mrs. & Mrs. Ja, die wil ik!

Wedding SOXS
Overal waar jullie heen gaan, gaan wij met jullie mee. Verklaar de voeten van je partner de eeuwige liefde met een set Wedding SOXS. Een set bestaat uit twee paar heerlijk warme grijze sokken met een label Mr. en Mrs. (maat 42-47 en 36-41), Mrs. en Mrs. (maat 36-41) of Mr. en Mr. (maat 42-47). Verrassend leuk om te geven aan een bruidspaar, maar bijvoorbeeld ook bij een housewarming, een vrijgezellenfeest of een verjaardag. Het ideale cadeau voor de leukste koppels is verkrijgbaar voor € 49,95 per set.

DUO Packs
Naast de Wedding SOXS lanceert het hippe sokkenlabel ook DUO SOXS voor dames en heren. Twee paar warme wollen sokken met een gekleurd SOXS-label. Verkrijgbaar in drie verschillende combinaties: man-man, man-vrouw en vrouw-vrouw. Lekker lange sokken die je tot de knie kunt optrekken, perfect als huisslof, sportsok of vliegtuigsok, maar bijvoorbeeld ook als bedsok voor mensen met wintertenen. Leuk om aan te schaffen voor je jezelf en je partner, maar ook perfect voor bijvoorbeeld vriendinnen of moeders en dochters. Naast de vertrouwde grijze sok brengt het merk een paar offwhite sokken en zijn er verschillende nieuwe labels, zoals army green, blue nights en sugar coral. Voor € 49,95 heb je deze winter allebei warme voeten.

Over SOXS
Combineer zachte schapenwol met moderne technologie, een duurzaam productieproces en veel liefde, en voilà: je hebt hippe sokken met een perfecte pasvorm! SOXS kriebelen niet, zijn vochtregulerend en kunnen nog in de wasmachine ook. De sokken waren al verkrijgbaar voor dames, heren, baby’s en kinderen, en nu dus ook voor hippe stellen. Goed om te weten: bestellingen vanaf €20 worden gratis verzonden. Dat geldt dus ook voor de Wedding SOXS en DUO Packs. Wil je met mij opwarmen? Bekijk de complete collectie sokken op www.soxs.co.


Extra afbeeldingen:

Beeldmateriaal in Hoge Resolutie kan direct worden gedownload uit onze Beeldbank (maak hiervoor eenmalig een account aan).

Voor meer informatie, interviews, fotoshoots of kortings- en/of winacties kunt u contact opnemen met Pers-Wereld.