PERSBERICHT – De grootste collectie geluk vind je bij Gelukspoppetjes.eu

Een abonnement vol geluk - www.gelukspoppetjes.euIedereen kan wel eens een beetje extra geluk gebruiken. Bij een examen bijvoorbeeld, voor een spannende wedstrijd of bij ziekte. Maar ook een huwelijk, samenwonen of een geboorte zijn van die momenten dat je iemand graag geluk wenst. Hoe leuk is het om dit met een klein en bijzonder cadeautje te doen? Met meer dan 125 verschillende gelukspoppetjes in het assortiment, is Gelukspoppetjes.eu hét adres voor wie op een unieke manier een portie geluk wil schenken.

Er zijn vele momenten te bedenken waarop je iemand graag geluk wenst. Bijvoorbeeld bij een sollicitatiegesprek, nieuwe baan, rijexamen, verhuizing of voor een belangrijke presentatie. Maar denk ook eens aan iemand die ziek is of een dierbare verloren heeft. Door het geven van een beetje geluk geef je een steuntje in moeilijke tijden. Je laat hiermee zien dat je aan iemand denkt en dat deze persoon belangrijk voor je is.

Een wereld vol geluk
Bij Gelukspoppetjes.eu kun je terecht voor allerlei soorten gelukbrengers. De unieke handgemaakte gelukspoppetjes, die het bedrijf zelf ontwerpt en produceert, zijn de absolute bestsellers. Er zijn verschillende soorten, voor elke gelegenheid is wel een gelukspoppetje te vinden! Een leuke tip zijn de speciale kaartjes waaraan een gelukspoppetje is bevestigd. Hierop kun je een mooie tekst of boodschap schrijven en dit ergens achterlaten. Bij de eerlijke vinder tover je hierdoor vast en zeker een glimlach op zijn/haar gezicht! Daarnaast zijn er speciale geluksmunten die voor diverse gelegenheden en personen besteld kunnen worden. Een betekenisvol cadeau en een blijvende herinnering die je met je mee kunt dragen!

Geef een jaar lang geluk cadeau
Wil je meer dan slechts eenmalig geluk geven? Dan biedt een geluksabonnement uitkomst. Hiermee vindt de gelukkige ontvanger elke maand een beetje geluk in zijn of haar brievenbus. Een uniek concept en erg leuk om te geven én te krijgen. De geluksabonnementen zijn in verschillende varianten verkrijgbaar. Schenk een jaar vol geluk aan iemand waarvan je houdt of die het verdient. Ook is er een abonnement voor opa’s en oma’s, pasgetrouwde stelletjes en kersverse ouders. Hoe verrast zullen zij zijn als ze een jaar lang elke maand wat geluk in de brievenbus vinden?!

Sleutelhangers met naam
Een andere topper uit de collectie zijn de sleutelhangers met naam. Omdat ze met de hand gemaakt worden zijn de mogelijkheden eindeloos. Ze kunnen gemaakt worden met elk gelukspoppetje uit het enorme assortiment. Erg leuk voor een jubileum, kerstpakket, verjaardag, traktatie, afscheid of als bedankje. Daarnaast zijn ze populair als aandenken van scholen, evenementen en toernooien.

Over Gelukspoppetjes.eu
Gelukspoppetjes.eu is de grootste leverancier van geluk in Europa. Jans Pilmeyer, eigenaresse van de webwinkel, gaat elke dag weer met een grote smile aan het werk. Jans zegt: “Als je dagelijks bezig mag zijn met het verspreiden van een beetje geluk, dan word je daar blij van!”. Gelukspoppetjes.eu bevat honderden producten die te maken hebben met geluk. De bekende gelukspoppetjes zijn in talloze uitvoeringen verkrijgbaar, maar daarnaast zijn er ook geluksengeltjes, gelukskaartjes, DIY-pakketjes, notitieblokken, stickers en pennen. Bekijk het complete assortiment op www.gelukspoppetjes.eu.


Extra afbeeldingen:

Beeldmateriaal in Hoge Resolutie kan direct worden gedownload uit onze Beeldbank (maak hiervoor eenmalig een account aan).

Voor meer informatie, interviews, fotoshoots of kortings- en/of winacties kunt u contact opnemen met Pers-Wereld.