PERSBERICHT – De beste cadeaus voor de kids vind je bij BagPets.nl

TabZoo Triceratops Dino Orange tablet sleeve 2Beetje bij beetje beginnen de voorbereidingen op gang te komen voor het cadeauseizoen. Laat het niet op het allerlaatste moment aankomen en zorg dat je zelf ook ontspannen kunt genieten van de feestdagen door tijdig de Sint een handje te helpen of de Kerstman bij te staan. Bij Bagpets.nl zijn ze er helemaal klaar voor, daar kan volop geshopt worden! Wie een beestachtig leuk kindercadeau zoekt, is hier aan het juiste adres. Want hoe origineel zijn bijvoorbeeld de toffe tablethoezen, koptelefoons of telefooncovers in het design van je favoriete dier?

Vrijwel ieder kind is inmiddels in het bezit van een tablet of telefoon. De rol van deze apparaten is niet meer weg te denken uit gezinnen met jonge kinderen. Ze gamen er op, maar het wordt ook gebruikt voor een stukje educatie en informatie. Maar tablets en telefoons zijn kwetsbaar en een ongeluk zit altijd in een klein hoekje. Een goede bescherming kan een hoop ellende voorkomen. Bij Bagpets.nl koop je de leukste tablethoezen en telefooncovers. Heb je ooit een dino gezien met een tablet in z’n bek? Of breng je tablet case tot leven met bewegende oogjes en geluid? Juist! Te leuk! De merken TabZoo, Minions en MyDoodles hebben de fantasie de vrije loop gelaten en dat is precies waar je kinderen mee raakt.

Praktisch voor op reis
Naast originele cadeautjes voor de feestdagen, heeft Bagpets ook een hoop praktische cadeaus. Heb je een winterzonvakantie of wintersport gepland? Het rijdt een stuk lekkerder als de kinderen zich op de achterbank kunnen terugtrekken in hun eigen wereldje. En dat wordt mede mogelijk gemaakt door de te gekke koptelefoons die je bij Bagpets kunt kopen: van haaien tot aliens en van eenhoorns tot Minions! En zijn de kids toe aan een dutje, dan zijn de nekkussens van My Doodles een uitkomst. Deze beestachtige zachte kussens schuif je gemakkelijk om je nek zodat je onderweg heerlijk kunt slapen. Ook ideaal voor in de trein of het vliegtuig.

Over BagPets
De webshop BagPets biedt tablethoezen, rugzakken, koffers, koptelefoons en meer voor kids. Hier geen saaie zwarte, grijze of bruine modellen maar juist toffe varianten die opvallen door design, kleur, functionaliteit en kwaliteit. BagPets biedt het complete productaanbod van TabZoo en heeft verder merken als My Doodles, Cuties and Pals, Minions, Trunki, Hello Kitty en PaddlePak in huis. Verzending is gratis én snel en betalen gaat veilig en makkelijk.


Extra afbeeldingen:

Beeldmateriaal in Hoge Resolutie kan direct worden gedownload uit onze Beeldbank (maak hiervoor eenmalig een account aan).

Voor meer informatie, interviews, fotoshoots of kortings- en/of winacties kunt u contact opnemen met Pers-Wereld.