PERSBERICHT – Dankzij Sockstar is het uitzoeken en kwijtraken van sokken verleden tijd

sockstar - de gepatenteerde sokkenclipHet doen van de was is niet het meest favoriete karweitje, maar al die sokken maken het nóg vervelender. Vooraf ben je druk met het verzamelen van rondslingerende sokken, terwijl je daarna zit met een berg losse sokken die je kunt gaan sorteren. Om er dan vervolgens achter te komen dat je er nog eentje mist ook. Dankzij Sockstar – de gepatenteerde sokkenclip – zijn deze irritaties voorgoed verleden tijd!

Deze sokkenirritaties zijn voor velen herkenbaar. Daarom brengt Sockstar de wasmachinebestendige sokkenclip. Een handige clip die sokken bij elkaar houdt in de wasmachine, in de droger, aan de waslijn én in de kast. Ideaal!

Hoe werkt het?
In iedere verpakking zitten 4 verschillende kleuren clips. Handig om elk gezinslid een specifieke kleur toe te wijzen, zodat je altijd weet van wie de sokken zijn.

Hoe werkt Sockstar

  1. De gebruiker schuift de sokken aan de boorden eerst door de ene sleuf.
  2. Daarna de boorden door de tweede sleuf en verder omhoogtrekken in de clip.
  3. Vanuit de wasmand kunnen ze in een wasnet in de wasmachine en in de droger.
  4. Liever niet in de droger? Geen probleem, dankzij het praktische haakje hang je de sokken plaats besparend op de waslijn te drogen.
  5. De gewassen sokken sorteren op kleur van de gebruiker en het kan de kast weer in.

Verkoopinformatie
Sockstar is gemaakt van hoogwaardig kunststof en te gebruiken in alle wasmachines en wasdrogers tot 90 graden. De sokkenclips zijn verkrijgbaar in verschillende kleurcombinaties, zodat ieder lid van het gezin zijn eigen favoriete kleur kan kiezen. Daarnaast is er een White, Gold en Black edition, waarbij de clips worden geleverd in een handig bewaarblik. De sokkenclips zijn te koop vanaf € 11,95 en te bestellen via www.sockstar.nl en www.slimopgelost.nl.


Extra afbeeldingen:

Beeldmateriaal in Hoge Resolutie kan direct worden gedownload uit onze Beeldbank (maak hiervoor eenmalig een account aan).

Voor meer informatie, interviews, fotoshoots of kortings- en/of winacties kunt u contact opnemen met Pers-Wereld.