PERSBERICHT – Dankzij ProAcademie weer lekker en zelfverzekerd in je vel

Dankzij ProAcademie weer lekker en zelfverzekerd in je velVeel mannen en vrouwen voelen zich onzeker over hun gewicht en willen graag wat kilo’s verliezen, cellulite verminderen of een strakker lichaam krijgen. Een crashdieet werkt vaak niet en is schadelijk voor het lichaam. Daarom pakt ProAcademie het anders aan en introduceert een compleet lifestyle programma, gericht op het verbeteren van de gezondheid.

Of je nu wil afvallen, aankomen of je conditie wil verbeteren: een gezonder lichaam betekent vaak dat je jezelf een nieuwe, gezondere leefstijl moet aanleren. Omdat dat lastig in te passen is in een druk schema, biedt ProAcademie een compleet pakket met zowel voedings- als beweegschema’s en een persoonlijke coach die je motiveert en ervoor zorgt dat je je doelen bereikt.

Voedingsschema op maat
Bij ProAcademie krijg je handige voedingstips en recepten die niet alleen gezond, maar ook erg lekker zijn. Op basis van je wensen en doelen worden er persoonlijke voedingsschema’s opgesteld met recepten voor elk moment van de dag. Experimenteer er op los met nieuwe zomerse recepten waar je hele gezin van geniet.

Sporten waar en wanneer je wil
Lichaamsbeweging is een belangrijk onderdeel binnen een gezonde lifestyle. Het zorgt voor verbranding van calorieën, het versterkt je lichaam, bevordert je weerstand en verkleint de kans op hart- en vaatziekten. Wie regelmatig beweegt voelt zich prettiger en ervaart minder stress. Het fijne aan ProAcademie is dat je zelf bepaalt wanneer en waar je traint: thuis, buiten of in de sportschool. Vroeg in de ochtend of juist aan het eind van de dag. Zo kun je beweging heel eenvoudig inpassen in je drukke schema.

Persoonlijke coach
Een druk leven en een gezonde levensstijl kunnen moeilijk te combineren zijn. Daarom ga je samen met een persoonlijke coach aan de slag met je belangrijkste bezit: je gezondheid! Door middel van lekkere recepten, een persoonlijk supplementenadvies, fitnessoefeningen en persoonlijke aandacht begeleid en motiveert de coach je om je doelen te bereiken én te onderhouden. Daarnaast krijg je desgewenst hulp bij het verhelpen van lichamelijke klachten zoals vermoeidheid, stress en burn-out klachten, hoofd- en buikpijn, darmklachten en overgangsklachten. Er wordt gekeken naar je hormoonbalans, het herkennen van hormonale disbalansen en je krijgt hulp om dit te verhelpen. Via de app – beschikbaar voor iPhone en Android – houd je contact met je coach en kun je je persoonlijke plan op elk moment van de dag bekijken.

Over ProAcademie
Dat een gezonde levensstijl en een druk leven prima samen gaan bewijst ProAcademie. Door middel van lekkere recepten, fitnessoefeningen en persoonlijke aandacht word je gemotiveerd om je persoonlijke doelen te bereiken en vast te houden. Je persoonlijke coach stelt op basis van jouw wensen en doelen een persoonlijk voedingsschema samen. Ideaal is dat je zelf bepaalt waar en wanneer je traint: thuis, buiten of in de sportschool. Dankzij de app sta je direct in contact met je coach en kun je tijdens het koken nog even de ingrediënten van je recepten checken.


Extra afbeeldingen:

Beeldmateriaal in Hoge Resolutie kan direct worden gedownload uit onze Beeldbank (maak hiervoor eenmalig een account aan).

Voor meer informatie, interviews, fotoshoots of kortings- en/of winacties kunt u contact opnemen met Pers-Wereld.