PERSBERICHT – Creëer een geluksmoment met de geluksbrengers van Gelukspoppetjes.eu

Jij bent BIJ-zonder - gelukspoppetjes kaartje en pen - gelukspoppetjes.euMet ruim 200 soorten gelukspoppetjes en meer dan 1000 gelukspoppetjes artikelen is Gelukspoppetjes.eu de grootste leverancier van geluk in Europa. Hier vind je gelukspoppetjes die nergens anders verkrijgbaar zijn, zoals een verpleegster, voetballer, muzikant of bakker. Maar ook Halloween, Sint en Kerst thema-poppetjes zijn originele geluk verspreiders.

Wie kan er nou niet af en toe een beetje geluk gebruiken? Bij een feestelijke gelegenheid, een spannend examen, een zieke collega, uitvaart of tijdens de feestdagen. Met een gelukspoppetje maak je een lief gebaar. Hang wat geluk aan een kaart of bos bloemen. Of maak een persoonlijke bedankje of traktatie met een naamsleutelhanger. Deze worden per stuk verpakt, direct klaar om iemand mee te verrassen. Zo eenvoudig is het om een beetje extra geluk te geven!

Jij bent BIJzonder
We zijn allemaal bijzonder, alleen is nog niet iedereen zich daarvan bewust. Daarom zijn er gelukspoppetjes en aanverwante artikelen, waarmee je iemand kunt vertellen dat je hem of haar bijzonder vindt. Denk aan gelukspoppetjes in de vorm van een bijtje, met bijpassende kaartjes, pennen, sleutelhangers en notitieblokjes. Een kleinigheidje om aan een cadeautje, kaartje of een potje honing te bevestigen.

Thema vol geluk
Met de feestdagen in het vooruitzicht zijn Halloween, Sinterklaas en Kerst gelukspoppetjes veelgevraagd. Maak een kaart voor Sinterklaas en gebruik de stickers en poppetjes om de cadeautjes mee te versieren. Gebruik rond Kerstmis de kerstbomen, engeltjes, kerstmannen en sneeuwpoppetjes om wat extra geluk te verspreiden. Voeg wat geluk toe aan een kerstkaart of vrolijk de kerstboom op met originele hangers. Bevestig een poppetje aan een uitnodiging, het kerstmenu of gebruik het als winecharm aan een glas. Waar je de geluksbrengers ook voor gebruikt, Kerst en geluk blijft dé perfecte combinatie.

Een beetje geluk voor de maatschappij
De drijvende kracht achter de shop is Jans Pilmeyer. Zij voelt zich maatschappelijk betrokken bij projecten en steunt goede doelen door speciaal gemaakte geluks-artikelen beschikbaar te stellen. Ze werkt samen met een bedrijf dat de dagopvang verzorgt voor mensen met een beperking. Deze mensen maken de gelukspoppetjes, de sleutelhangers met teksten en verpakken de orders voor kleine en grote bedrijven. Kortom: ze zijn dagelijks met geluk bezig en draaien zo volwaardig mee in de maatschappij. “Zeker als ze mogen werken aan een gelukspoppetjes bestelling voor een goed doel is dat een win-win situatie, waar we met zijn allen heel blij van worden” vertelt Jans.

Over Gelukspoppetjes.eu
Gelukspoppetjes.eu is de grootste leverancier van geluk in Europa. Jans Pilmeyer gaat elke dag weer met een grote smile aan het werk. Jans: “Als je dagelijks bezig mag zijn met het verspreiden van een beetje geluk, dan word je daar blij van!”. Gelukspoppetjes.eu bevat vele producten die te maken hebben met geluk. De bekende gelukspoppetjes zijn in meer dan 200 uitvoeringen verkrijgbaar, maar daarnaast zijn er ook kaartjes, gelukspennen, notitieblokken en sleutelhangers. Bekijk het complete assortiment op www.gelukspoppetjes.eu.


Extra afbeeldingen:

Beeldmateriaal in Hoge Resolutie kan direct worden gedownload uit onze Beeldbank (maak hiervoor eenmalig een account aan).

Voor meer informatie, interviews, fotoshoots of kortings- en/of winacties kunt u contact opnemen met Pers-Wereld.