PERSBERICHT – Creëer een blikvanger in elke kamer met de nieuwe wandplanken van Houtspul

Wandplanken HoutspulWandplanken zijn niet alleen praktisch en handig voor het opbergen van boeken of het tentoonstellen van spullen. Planken zijn tegenwoordig onderdeel geworden van de hele kamer. Wat vroeger enkel een simpele plank was, is nu een complete wanddecoratie geworden. Met de originele houten designs van Houtspul creëer je binnen een handomdraai een echte eyecatcher aan de wand.

De collectie houten wandplanken van Houtspul bestaat onder andere uit een plank met een wolk en plank met een regenboog. Daarnaast zijn er wandplanken in de vorm van een tipi en een huisje en is er een geometrisch wandkastje verkrijgbaar, dat bestaat uit drie in elkaar geschoven rechthoeken. Hiermee geef je elke muur binnen no-time een eigen sfeer.

Muurdecoratie
Hang eens wat anders aan de muur, zoals een set wandplanken in de vorm van houten huisjes of geometrische rechthoeken. Geef ze een plekje in de werkkamer of gang met wat mooie souvenirs erin of in de kinderkamer zodat je kind zijn/haar mooiste schatten kan showen. Ook in de keuken zullen deze wandkastjes niet misstaan met wat kruiden en potten erin tentoongesteld. Ook de prachtige regenboog wandplank is een echte blikvanger. Uit de houten plank met wolkjes komt een regenboog tevoorschijn. Leuk om te decoreren met vrolijke accessoires! Heeft je kind een stoere indianenkamer? Dan mogen wandplanken in de vorm van een tipi natuurlijk niet ontbreken.

Wandplanken pimpen
De wandplanken zijn verkrijgbaar vanaf € 8,75 en bevatten haakjes waardoor ze gemakkelijk op te hangen zijn. De wandplanken zijn gemaakt van onbewerkt hout en kunnen naar wens gepimpt worden met verf, stof en ander knutselmateriaal. Leuk om de wandplank bijvoorbeeld in de stijl van de kinderkamer te schilderen. Wie juist van de stoere en robuuste uitstraling van onbehandeld hout houdt, kan ze zo ophangen. Ook dan zijn ze prachtig door hun eenvoud.

Over Houtspul
Houtspul is een initiatief van Elmar, afgestudeerd meubelmaker en houten botenbouwer. Houtspul staat voor duurzame accessoires en decoraties van hout en bamboe met een verrassend design en een prachtige afwerking. Van praktische items zoals houten schalen en bamboeborden tot originele wandversiering en plantenhangers: stuk voor stuk mooi vormgegeven en nét even anders. En niet onbelangrijk: Houtspul houdt van merken die op een verantwoorde manier met het milieu omgaan. Verantwoord genieten van hout dus!


Extra afbeeldingen:

Beeldmateriaal in Hoge Resolutie kan direct worden gedownload uit onze Beeldbank (maak hiervoor eenmalig een account aan).

Voor meer informatie, interviews, fotoshoots of kortings- en/of winacties kunt u contact opnemen met Pers-Wereld.