PERSBERICHT – Creëer de perfecte sfeer met de posters van Studio Papier & Co

Poster - Palmbladeren Palmleaves - studiopapierenco.nlWat is er leuker dan het aankleden van een saaie muur in de woonkamer, het opvrolijken van de wand in de kinderkamer of het plaatsen van een echte blikvanger in de hal. Met de posters van Studio Papier & Co creëer je in een handomdraai de gave look in huis die jij voor ogen hebt.

Botanische Posters
Studio Papier & Co haalt buiten naar binnen en zorgt ervoor dat je elk moment van de dag kunt genieten van de prachtige natuur. Waan je in de woestijn tussen cactussen en raak ze gerust aan, want bij Studio Papier & Co prikken ze niet! Of dompel jezelf onder in tropische sferen; geniet van grote bananenbladeren en luister naar het heen en weer wiegen van de palmbladeren. Met deze posters komen dromen tot leven en creëer je in een mum van tijd een geweldige botanische look in huis.

Posters voor in de kinderkamer
Voor je het weet is je baby een peuter of kleuter en is de kinderkamer toe aan een nieuwe metamorfose. Met de kinderkamer posters van Studio Papier & Co wordt deze tijdrovende bezigheid beperkt, want met slechts een paar posters geef je de kinderkamer in een handomdraai een compleet nieuwe look. Voor dierenliefhebbers zijn er bijvoorbeeld prints van lieve uiltjes, katten en beren, terwijl er voor superhelden en -heldinnen juist weer hele stoere posters zijn. Sommige posters kun je ook personaliseren, zoals een superheld poster. Met een print met eigen naam en masker op de muur voelt je kleine spruit zich net iets specialer!

Over Studio Papier & Co
Studio Papier & Co is specialist op het gebied van muurdecoratie. Het aanbod bestaat uit posters en kaarten in verschillende formaten en kleuren. Schrijf eens een handgeschreven kaartje en maak iemand gelukkig met een persoonlijke boodschap. Of zorg voor een eyecatcher aan de wand door een poster met inspirerende tekst of leuke botanische print. De posters zijn er in full color, pastel, zwart-wit. Bekijk het complete assortiment op www.studiopapierenco.nl.


Extra afbeeldingen:

Beeldmateriaal in Hoge Resolutie kan direct worden gedownload uit onze Beeldbank (maak hiervoor eenmalig een account aan).

Voor meer informatie, interviews, fotoshoots of kortings- en/of winacties kunt u contact opnemen met Pers-Wereld.