PERSBERICHT – Corina Rietveld ontwerpt sieraden geïnspireerd op de muizentrapjes van vroeger

Muizentrap sieraden - corinarietveld.nlKen je de muizentrappetjes van vroeger nog? De kunstige vouwwerkjes die je als kind van stroken papier kon vouwen zijn ook onder volwassenen nog populair. Niet in een papieren variant, maar gemaakt van hoogwaardig zilver of verguld zilver. Corina Rietveld ontwerpt een prachtige collectie muizentrap sieraden die elke outfit een unieke touch geven.

De bijzondere collectie muizentrap sieraden bestaat uit ringen, armbanden, oorbellen en kettingen in zilver of zilver verguld met 14 karaat geelgoud. Prachtig om te dragen bij een feestje, een speciale gelegenheid of om er tijdens de feestdagen extra mooi uit te zien.

Ieder vouwwerkje is een juweeltje 
De muizentrap sieraden worden met de hand gemaakt met behulp van de vouwtechniek die wordt gebruikt bij het maken van papieren muizentrappetjes. Door twee lange stroken zilver in elkaar te vouwen ontstaat dit bijzondere patroon. De muizentrapjes zijn te bestellen in de vorm van een hanger aan een ketting van 42 of 45 cm, als ring in diverse uitvoeringen, als armband die precies op maat gemaakt wordt en als oorbellen. En ook het muizentrap collier is een echte blikvanger!

Verrassende combinatie
Bijzonder zijn de muizentrap sieraden met een edelsteen. De toevoeging van rookkwarts of amethist zorgt voor een traditioneel karakter in deze eigentijdse sieraden. Een chique collectie die perfect past bij de feestdagen, waarin veel vrouwen er op hun best uit willen zien. Daarnaast zijn ze erg geschikt als luxe (kerst)cadeau.

Over Corina Rietveld
Sieraadontwerpster Corina Rietveld startte in 2003 met het ontwerpen van haar eigen sieraden collecties. Door het combineren van bijzondere materialen en het op een vernieuwende manier toepassen van oude technieken ontstaan er bijzondere sieraden, zoals de muizentrap sieraden. Maar ook originele borduursieraden en sieraden van zilver in combinatie met hout. Een ding is zeker: met een sieraad van Corina Rietveld draag je altijd iets bijzonders. Bekijk de complete collectie op www.corinarietveld.nl.


Extra afbeeldingen:

Beeldmateriaal in Hoge Resolutie kan direct worden gedownload uit onze Beeldbank (maak hiervoor eenmalig een account aan).

Voor meer informatie, interviews, fotoshoots of kortings- en/of winacties kunt u contact opnemen met Pers-Wereld.