PERSBERICHT – Coolibar beschermt je met Amerikaanse klasse tegen de zon

Nieuwe collectie uv-werende kleding Coolibar - UV-FashionsHet kan niet genoeg benadrukt worden dat een goede bescherming tegen schadelijke UV-stralen onontbeerlijk is. Een van de merken in het assortiment van UV-Fashions is Coolibar. Dit Amerikaanse merk heeft in de loop der jaren zo ontzettend veel kennis over zonbescherming vergaard, dat je je met deze kleding met een gerust hart in de zomerzon kunt begeven.

Nu ook de rest van de wereld langzaam doordrongen raakt van het feit dat de zon helaas niet alleen maar een vriend, maar vaak ook een enorme vijand is, stijgt de vraag naar UV-werende kleding. Gewone kleding laat straling door en geeft onvoldoende bescherming tegen de krachtige UV-straling. UV-Fashions biedt daarom een ruime keuze aan eerste klas merken die zich volledig richten op veilig zonnen. Een van de merken die UV-Fashions voert is Coolibar. Goed beschermd leven in de zon: dat is de missie van het Amerikaanse merk Coolibar. Het lifestylemerk biedt trendy UV-kleding en accessoires die maar liefst 98% bescherming bieden tegen schadelijke UV straling. Dit staat gelijk aan het permanent opsmeren van een zonnecrème met factor 50!

Net als de boom…
Coolibar is de naam van een eucalyptusboom die diep in het Australische binnenland te vinden is. Het is dan ook niet toevallig dat deze boom, net als de kleding van Coolibar, een welkome verkoeling en bescherming biedt tegen schadelijke UV-straling. De vrijetijdskledingkleding, de zonnehoeden, de zwemkleding, de sportkleding; ieder item uit de collectie van Coolibar is er op gericht om de kwetsbare huid te beschermen. En dat doet het merk goed, want Coolibar werd als eerste merk aangeraden door The Skin Cancer Foundation! Daarnaast adviseren de Melanoma International Foundation en de Amerikaanse Academie van Dermatologie ook de kleding van Coolibar te dragen. Het merk heeft z’n waarde bewezen!

Nieuwe collectie Coolibar
Lekker in de buitenlucht je yogaoefeningen doen? Een strandwandeling maken? Golfen, fietsen of zwemmen? Bedek je huid met de kleding en accessoires uit de Lifestyle, Fitness en Swimwear lijn van Coolibar, zodat je ongestoord kunt genieten van het buitenleven! UV-Fashions biedt een zeer uitgebreid assortiment voor dames en heren. De damescollectie bestaat onder andere uit badpakken, blouses, tuniekjes, vesten, hoodies, tops en diverse hoeden. De herencollectie brengt luchtige broeken, longsleeves, overhemden, shirts, jassen en UV-werende hoedjes. De ontwerpen zijn neutraal en daarom ook perfect met elkaar te combineren. Alle kleding zit comfortabel, is vochtregulerend en ademend. De stoffen die worden gebruikt zijn uitvoerig getest; zo wordt elke stof wel veertig keer gewassen en meer dan honderd uur blootgesteld aan UV straling.

Over UV-Fashions
Met grote zorgvuldigheid en kennis van zaken heeft UV-Fashions haar Premium merken geselecteerd. Naast Coolibar voert UV-Fashions meerdere hoogwaardige merken, waaronder Snapper Rock, Swimpy, Playshoes, BabyBanz, Beverly Kids, Cabana Life, CarePlus, Scala, en Dorfman Pacific. UV-Fashions is de “one stop UV-shop” voor jong en oud(ers). Jan Willem van der Sterre (ook wel bekend als Mister UV) startte in 2010 zijn bedrijf nadat zijn vader aan de gevolgen van huidkanker overleed. In zijn zoektocht naar UV-zwemkleding kwam hij uit in Australië en Nieuw-Zeeland. Hij besloot de merken naar Nederland te halen. Inmiddels is UV-Fashions Europa’s grootste specialist, importeur en distributeur op het gebied van alles wat met UV-bescherming te maken heeft. Consumenten kunnen ook rechtstreeks bestellen via de webwinkel op www.uv-fashions.nl.


Extra afbeeldingen:

Beeldmateriaal in Hoge Resolutie kan direct worden gedownload uit onze Beeldbank (maak hiervoor eenmalig een account aan).

Voor meer informatie, interviews, fotoshoots of kortings- en/of winacties kunt u contact opnemen met Pers-Wereld.