PERSBERICHT – Coole bijtsieraden stimuleren concentratievermogen bij kinderen

ark therapeutic chew dude - kauwsieradenenmeer.nlIn elke klas zitten wel een aantal kinderen die snel afgeleid zijn en zich moeilijk kunnen concentreren. Om deze kinderen te helpen bieden bijtsieraden uitkomst. Hierop kunnen kinderen naar hartenlust én veilig kauwen. De nieuwe Chew Dude bijtketting in de vorm van een Lego figuur ziet er supercool uit en is nu verkrijgbaar bij Kauwsieraden & meer.

Kinderen die moeite hebben met het verwerken van prikkels vinden het vaak heerlijk om ergens op te kunnen kauwen. Vaak gebruiken zij daarvoor een pen, touwtje, haren of andere spullen. Zonde natuurlijk! Veel leuker én veiliger is het om te kauwen op een mooi bijtsieraad dat je kind om zijn of haar nek of arm draagt. Op deze manier kunnen ze zich beter concentreren, behalen ze betere resultaten op school en ervaren ze meer rust.

Chew Dude
De Chew Dude bijtketting van ARK’s Therapeutic is een coole en veilige oplossing voor kinderen die behoefte hebben om ergens op te kauwen. Een gave ketting voor echte Lego fans! De Chew Dude bijtketting is verkrijgbaar in 9 vrolijke kleuren en is geschikt voor kinderen vanaf 5 jaar.

Lego bijtsieraden
Bijtkettingen zijn in vele varianten verkrijgbaar. Naast de nieuwe Chew Dude is er ook een bijtketting in de vorm van een Legoblokje. Hoe leuk is het om daar je tanden in te zetten?! Liever een discrete armband in plaats van een ketting? Ook dat is mogelijk! De Brick bijtarmband gaat makkelijk om en af en kan gebruikt worden om op te kauwen, voor zintuiglijke input en zelfs voor baby’s die tandjes krijgen. Een fijn alternatief voor kinderen die op de mouwen kauwen. Komt juist het kauwen op potloden of pennen je bekend voor? Dan vind je kind de Brick Stick potloodtopper vast helemaal geweldig. Deze beschermhoesjes zijn speciaal ontworpen om lekker op te kauwen op school of tijdens het maken van huiswerk. Laat die goede rapporten maar komen!

Veilig kauwen
Alle bijtsieraden worden geleverd met een veiligheidskoord en zijn gemaakt van 100% veilig thermo-plastic elastomer (TPE) en zijn vrij van schadelijke stoffen zoals lood, latex, BPA, PVC en ftalaten. De sieraden zijn eenvoudig te reinigen met water en zeep.

Over Kauwsieraden & meer
Kauwsieraden & meer heeft de grootste collectie bijtsieraden voor kinderen in Nederland en België. De webwinkel is opgericht door Wendy Stolp, nadat zij merkte dat er een enorme vraag naar mooie en hippe bijtsieraden was. Niet alleen onder kinderen met autisme, Asperger of ADHD, maar ook om de concentratie te verhogen en geborgenheid te stimuleren. Het assortiment bestaat uit bijtsieraden en andere kauwproducten voor jongens en meisjes. Bekijk de hele collectie op www.kauwsieradenenmeer.nl.


Extra afbeeldingen:

Beeldmateriaal in Hoge Resolutie kan direct worden gedownload uit onze Beeldbank (maak hiervoor eenmalig een account aan).

Voor meer informatie, interviews, fotoshoots of kortings- en/of winacties kunt u contact opnemen met Pers-Wereld.