PERSBERICHT – Collalift Zonnebruin® geeft de huid van binnenuit een mooie bruine teint

Collalift Zonnebruin flesje en doosje - collalift.nlEen mooie, blijvende bruine teint, zonder dat je daarvoor uren in de zon hoeft te bakken. Het kan dankzij Collalift Zonnebruin®. Een cosmetisch voedingssupplement op basis van natuurlijke antioxidanten, koper en carotenoïden.

Door invloed van de zon maakt je lichaam vitamine D aan. Je voelt je lekkerder, blij en mooi. Maar overdadige blootstelling aan de zon kan schade aan je huid veroorzaken. Met het revolutionaire product Zonnebruin® word je gemakkelijk bruin zonder urenlang bakken in de zon.

Bruin van binnenuit
Zonnebruin® softgels bevatten de natuurlijke antioxidanten vitamine C, E en selenium. Deze helpen de cellen beschermen tegen oxidatieve schade door UV-straling. Vitamine C draagt bovendien bij aan de vorming van collageen en helpt om de huid van binnenuit te versterken. Koper in Zonnebruin® ondersteunt een normale pigmentatie van de huid. Daarnaast bevat Zonnebruin® natuurlijke carotenoïden. Dit zijn de kleurpigmenten van planten. Zo krijgen wortels hun kleur door bètacaroteen en is een tomaat rood door de aanwezigheid van lycopeen. De natuurlijke carotenoïden in Collalift Zonnebruin® worden opgenomen in het bloed en naar de huid getransporteerd. Daar worden ze opgeslagen in de jongste opperhuidcellen.

Gedurende een periode van ongeveer vier weken verplaatsen deze cellen zich geleidelijk naar het huidoppervlak. Zo zorgen ze voor een geleidelijke opbouw van een mooie bruine teint. Het resultaat: een blijvende bruine teint en dankzij de antioxidanten een natuurlijke bescherming tegen UV-straling!

Een natuurlijke, bruine teint die gezien mag worden
Collalift Zonnebruin® is geschikt voor alle huidtypen en is verkrijgbaar voor € 28,95 per verpakking van 60 dagdoseringen. Tot en met 30 juni ontvang je bij aankoop van een Collalift Zonnebruin® product een royal designer dress cadeau. Een zomers jurkje, ontworpen door Monique Collignon. Perfect om je mooie bruine kleur te showen!

Over Collalift
Sinds 2003 is Collalift® de natuurlijke keuze als je het maximale wilt halen uit je schoonheid. Alle producten zijn cosmetische voedingssupplementen op orthomoleculaire basis. Ze zijn er op gericht om van binnenuit je huid mooier te maken. Kijk op www.collalift.nl voor het complete assortiment.


Extra afbeeldingen:

Beeldmateriaal in Hoge Resolutie kan direct worden gedownload uit onze Beeldbank (maak hiervoor eenmalig een account aan).

Voor meer informatie, interviews, fotoshoots of kortings- en/of winacties kunt u contact opnemen met Pers-Wereld.