PERSBERICHT – Buiten spelen met de veiligheid van UV-werende kleding van Playshoes

Playshoes - UV zwempak met korte mouwen meisjes - Zeepaardje - UV-FashionsKinderen horen te spelen. Veel, vaak en onbezorgd. En dat laatste, dat is als de zon schijnt zo vanzelfsprekend nog niet. Het lijkt misschien wel heerlijk weer voor je kleintje om naar buiten te gaan, maar de stralen van de zon zijn schadelijk en kunnen huidkanker veroorzaken. Gelukkig is er Playshoes, een van de merken die UV-Fashions voert. Dit Duitse merk staat voor vrolijke kleding van hoogwaardige kwaliteit mét een perfecte UV-bescherming!

De nieuwe zomercollectie van Playshoes staat bol van de leuke details. Er wordt gebruikt gemaakt van sneldrogende stoffen, prachtige prints en vrolijke kleuren. Zo zijn er zwemluiers en zwempakjes, maar ook aan strandschoenen en petjes. Veel kinderlijker kan een collectie niet zijn; dit spreekt ieder kleintje aan. En dat is mooi meegenomen, want daardoor kunnen ze veilig spelen in de zon. Gewone kleding laat zonnestralen door, de kleding van Playshoes doet dat niet. UV-Fashions voert de complete UV-werende lijn van dit merk.

Mix en match je outfit
Leuk aan de collectie van Playshoes is dat er vrolijke thema’s worden gebruikt zoals aardbeien, bloemen, zeepaardjes, haaien, sterren of piraten. Alle producten zijn onderdeel van dezelfde familie, dus je kunt naar hartenlust mix en matchen. Dus als de kinderen willen zwemmen, dan doen ze dat het beste in een kleurrijke zwemluier of zwemset met bijvoorbeeld een haai of een zeepaardje erop. Ontzettend hip én hartstikke veilig. Of als ze lekker in het zand willen graven en scheppen, dan is het hoofd en de nek perfect beschermd door de zonnepetjes mét nekflap. Ook de voetjes worden niet vergeten. Bloemen, stippen, sterren, krokodillen, lieveheersbeestjes of haaien: zo trendy zijn waterschoentjes nog nooit geweest!

Paradepaardje
Playshoes is niet voor niets een van de paradepaardjes uit het assortiment van UV Fashions. Optimale UV beschermende zwemkleding, in vrolijke kleuren en met een modern design. Playshoes snapt wat kinderen graag willen dragen en zorgt ervoor dat dit op een verantwoorde manier gebeurd! Het design staat er hoog in het vaandel en de kwaliteit wordt streng nageleefd. Daarnaast is de prijs / kwaliteitsverhouding top. Naast kleding en schoenen verkoopt UV-Fashions ook nog zonneschermen en parasols voor de kinderwagen van Playshoes. Laat de zomer maar komen en vergeet niet de onbedekte lichaamsdelen in te smeren!

Over UV-Fashions
Naast Playshoes voert UV-Fashions meerdere hoogwaardige merken, waaronder Snapper Rock, Swimpy, Coolibar, BabyBanz, Beverly Kids, Cabana Life, CarePlus, Scala, en Dorfman Pacific. UV-Fashions is de “one stop UV-shop” voor jong en oud(ers). Jan Willem van der Sterre (ook wel bekend als Mister UV) startte in 2010 zijn bedrijf nadat zijn vader aan de gevolgen van huidkanker overleed. In zijn zoektocht naar UV-zwemkleding kwam hij uit in Australië en Nieuw-Zeeland. Hij besloot de merken naar Nederland te halen. Inmiddels is UV-Fashions Europa’s grootste specialist, importeur en distributeur op het gebied van alles wat met UV-bescherming te maken heeft. Consumenten kunnen ook rechtstreeks bestellen via de webwinkel op www.uv-fashions.nl.


Extra afbeeldingen:

Beeldmateriaal in Hoge Resolutie kan direct worden gedownload uit onze Beeldbank (maak hiervoor eenmalig een account aan).

Voor meer informatie, interviews, fotoshoots of kortings- en/of winacties kunt u contact opnemen met Pers-Wereld.