PERSBERICHT – BubbleBum lanceert vrolijk gekleurde opblaasbare zitverhogers

Opblaasbare zitverhoger USA - bubblebumMet de zomervakantie voor de deur blijkt de BubbleBum, ‘s werelds eerste opblaasbare kinderzitje, de ideale reisgenoot. Deze opblaasbare stoelverhoger is perfect om te gebruiken in de auto, het vliegtuig of in de bus. De BubbleBum is snel op te blazen en binnen een mum van tijd weer leeg als deze weer opgeborgen moet worden.

De praktische en comfortabele stoelverhoger van BubbleBum heeft sinds de introductie al diverse internationale prijzen en awards gewonnen, onder andere voor beste reisproduct voor kinderen. En dat is niet zo vreemd, want het is een compact, comfortabel, zacht en veerkrachtig kinderzitje dat ervoor zorgt dat kinderen altijd op een veilige manier vervoerd kunnen worden. En met de nieuwe kleuren en prints die het merk onlangs heeft geïntroduceerd, wordt het reizen wel heel erg leuk!

De BubbleBum – veilig, comfortabel en compact
De zitverhoger is geschikt voor kinderen van 4 tot 11 jaar met een gewicht van 15 tot 36 kilo en voldoet aan het Europese ECE regelement R44/04. Anders dan traditionele autostoeltjes is de BubbleBum erg handzaam. Het weegt nog geen 500 gram en is in lege toestand plat op te vouwen. Hierdoor is de zitverhoger gemakkelijk mee te nemen en het past zelfs in een kinderrugzak. Ideaal als er een kinderfeestje is waarbij een zitverhoger meegeven moet worden. Denk ook aan gebruik tijdens een vakantie in een huurauto, in het vliegtuig, bij schoolreisjes of een logeerpartijtje. Ook voor grote gezinnen, waar normaal geen 3 autostoeltjes op de achterbank passen, is de BubbleBum een ideale oplossing. Door het compacte formaat en de afwezigheid van armleuningen passen er gemakkelijk meerdere zitjes op de achterbank.

Nieuwe kleuren en prints
Juist voor kinderen is het uiterlijk van een product vaak zo belangrijk! Ook daar heeft BubbleBum rekening mee gehouden. De opblaasbare stoelverhoger (vanaf € 37,95) is verkrijgbaar in 5 nieuwe kleuren en prints. Van zoet roze voor kleine prinsesjes tot gave U.S.A. print voor stoere avonturiers. Met de BubbleBum Junkie (€ 44,99), de multifunctionele opbergspeelbox voor in de auto en de BubbleBum Sneck (€ 19,99), het kussen voor op reis, maak je je vakantie-met-kids-op-de-achterbank helemaal tot een groot succes. Fijne vakantie!

Kijk voor het complete assortiment, kleuren en verkoopprijzen op www.bubblebum.nl.


Extra afbeeldingen:

Beeldmateriaal in Hoge Resolutie kan direct worden gedownload uit onze Beeldbank (maak hiervoor eenmalig een account aan).

Voor meer informatie, interviews, fotoshoots of kortings- en/of winacties kunt u contact opnemen met Pers-Wereld.