PERSBERICHT – BubbleBum brengt knalroze opblaasbare zitverhoger op de markt

BubbleBum - opblaasbare zitverhoger - knalrozeDe BubbleBum is hét perfecte voorbeeld van een gadget waar je als ouders van jonge kinderen ontzettend veel plezier aan gaat beleven. Een opblaasbare stoelverhoger voor in de auto; eenvoudig mee te nemen en ook op eindeloos veel andere plekken te gebruiken. En het grote nieuws is toch wel dat de BubbleBum vanaf nu ook in een geweldige fel roze kleur verkrijgbaar is. Prinsessenbillen horen natuurlijk wel in stijl op vakantie te gaan!

Multifunctioneel inzetbaar
Binnenkort op vakantie? Dan moet de BubbleBum mee! Deze opblaasbare zitverhoger is ontworpen voor in de auto, maar blijkt op veel meer plaatsen handig te zijn in het gebruik. De stoeltjes in restaurants zijn voor kleintjes vaak nét niet hoog genoeg, de huurauto heeft toch geen kinderstoel meegeleverd en uit het raampje in het vliegtuig kijken gaat net even makkelijker met die paar extra centimeters erbij. Ook voor een gezellig bioscoopbezoekje biedt dit vernuft briljant uitkomst. Nooit meer ergens te klein voor zijn! En als er een keer onverwacht een vriendje of vriendinnetje van de kinderen moet worden vervoerd of er een partijtje is, dan is het opblazen van de BubbleBum het enige dat nodig is!

Ook in roze…
Inmiddels hebben al talloze ouders het gemak van de BubbleBum aan den lijve ondervonden. En naast de reeds verkrijgbare kleuren zwart met accent van neonroze of neongeel, paars en geheel zwart, is er nu ook voor die ene speciale doelgroep een volledig roze BubbleBum op de markt. Kleine meisjes willen vrijwel allemaal het liefst een prinsessenkleur om op te zitten! De roze BubbleBum biedt dezelfde voordelen als de andere BubbleBums, deze knalt alleen iets meer (qua kleur dan!). Met de BubbleBum Junkie, de multifunctionele opbergspeelbox voor in de auto en de BubbleBum Sneck, het kussen voor op reis, maak je je vakantie-met-kids-op-de-achterbank helemaal tot een groot succes.

Veilig
Uiteraard voldoet de Bubblebum aan het Europese ECE regelement R44/04! De stoelverhoger is geschikt voor kinderen van 4 tot 11 jaar, met een gewicht van 15 tot 36 kilo. De Bubblebum weegt nog geen 500 gram en is tot een heel klein pakketje op te vouwen. De praktische en comfortabele stoelverhoger heeft sinds de introductie diverse internationale prijzen gewonnen, onder andere voor beste reisproduct voor kinderen. Kijk voor meer informatie op www.bubblebum.nl.


Extra afbeeldingen:

Beeldmateriaal in Hoge Resolutie kan direct worden gedownload uit onze Beeldbank (maak hiervoor eenmalig een account aan).

Voor meer informatie, interviews, fotoshoots of kortings- en/of winacties kunt u contact opnemen met Pers-Wereld.