PERSBERICHT – Breng wat sfeer in huis en pimp je muur met de plantenpotten van VertiPlants

VertiPlants plantenbakken - uit 't NoordenPlanten en bloemen brengen kleur in je interieur en leven in je huis. Wil je eens wat anders dan de standaard bloempotten en plantenbakken, kies dan voor VertiPlants. Vanaf nu zijn deze hippe, Scandinavische plantenpotten ook in Nederland verkrijgbaar, bij webwinkel uit ’t Noorden.

VertiPlants zijn plantenpotten voor aan de muur. Met deze potten breng je op een mooie, eenvoudige én stijlvolle manier wat groen aan op de wand. De VertiPlants zijn strak van vorm, elegant en gestroomlijnd en staan daardoor prachtig in een modern interieur. Hang één of twee plantenpotten aan de muur, voorzie deze van een mooie plant en klaar ben je! Heb je een grote ruimte, hang ze dan bijvoorbeeld in een groepje bij elkaar. Strak of juist speels verspringend. De potten zijn te vullen met diverse planten of bloemen. Of kies voor een plant met bloemen of zelfs voor een hippe cactus. Hiermee geef je elke muur wat kleur en breng je de sfeer in huis.

Naast dat de VertiPlants uitermate geschikt zijn voor binnen, kunnen de potten ook goed buiten worden gebruikt. Wat dacht je van een paar potten op het balkon of een paar naast elkaar op de schutting? Een prachtige manier om een wand te voorzien van wat groen of wat kleur. Let er wel op dat je de potten ergens bevestigd onder een afdakje waar geen regenwater bij kan, want er zitten geen afwateringsgaatjes in de VertiPlants. Daarnaast kun je de potten natuurlijk ook gebruiken als opberger in bijvoorbeeld de gang, de slaapkamer of de badkamer. Berg je borstel, föhn en gel voortaan stijlvol op in deze trendy wandhangers.

Eenvoudig te monteren
De VertiPlants potten worden geproduceerd in Denemarken. Ze zijn gemaakt van een zeer sterke kunststof, hebben een afmeting van 30 x 30 x 13 cm en een inhoud van 3 liter. Ze zijn verkrijgbaar in een witte en een zwarte uitvoering. De potten kunnen eenvoudig worden gemonteerd door een rail aan de muur te bevestigen. Hieraan is de pot op te hangen en kun je deze ook gemakkelijk weer verwijderen om de pot eenvoudig te kunnen vullen. De witte variant kost € 39,95 en de zwarte variant kost € 46,95.

Over uit ’t Noorden
Bij www.uittnoorden.nl vind je een bijzondere selectie van Scandinavische woonproducten. Eigenaresse Ingrid Deenen heeft een voorliefde voor Scandinavisch design en verloor tijdens een baan in Kopenhagen haar hart aan het Noorden. Ze is altijd op zoek naar unieke producten en ontwerpen die gemaakt zijn door kleine ontwerpers en studio’s, die in Nederland nog niet zo bekend zijn. Eenvoud en de slimheid van het ontwerp staan daarbij voorop. Alleen duurzame producten van hoge kwaliteit én die een lust voor het oog zijn worden opgenomen in de webwinkel.


Extra afbeeldingen:

Beeldmateriaal in Hoge Resolutie kan direct worden gedownload uit onze Beeldbank (maak hiervoor eenmalig een account aan).

Voor meer informatie, interviews, fotoshoots of kortings- en/of winacties kunt u contact opnemen met Pers-Wereld.