PERSBERICHT – Breng sfeer in huis met de nieuwste Scandinavische collecties van Ippys Woondeco

Eiken kastje met 1 lade - Hubsch - ippyswoondeco.nlPure, functionele woonitems met een verbluffend mooi design: de typisch Scandinavische stijl is tot ver over de grenzen bekend én geliefd. Webwinkel Ippys Woondeco haalt de mooiste items naar Nederland. Mix & match je eigen servies uit de nieuwste collectie van House of Rym, ga voor een strak interieur met de eiken meubels van Hübsch Interior of kies voor een natuurlijke uitstraling met de woonaccessoires van Broste Copenhagen.

De kracht van Ippys Woondeco
Eenvoud, gecombineerd met schoonheid: zo laat de typisch Scandinavische stijl zich misschien wel het beste omschrijven. Functionele meubels en woonaccessoires, vaak met een minimalistisch, maar opvallend design. De leukste merken uit het noorden zijn te vinden bij Ippys Woondeco, zoals Bloomingville, Hubsch, Broste Copenhagen en House of RymDaarnaast vind je bij deze fijne woonwinkel ook geweldige items van Nederlandse labels, zoals tipi-plankjes van Petite Monckey, hippe meubels van Label51 en stoere kussens van Zoedt.

Nieuw Scandinavisch design
De nieuwste collecties van House of Rym, Hübsch Interior en Broste Copenhagen zijn nu verkrijgbaar bij Ippys Woondeco. Dek dit weekend bijvoorbeeld de tafel met het unieke serviesgoed van House of Rym! De porseleinen items zijn fraai gedecoreerd en eindeloos te combineren. Ook de collectie van Broste Copenhagen is aangevuld, zoals een prachtig windlicht van bamboe, verkrijgbaar in twee formaten. In de shop vind je ook het populaire servies Nordic Sea en Esrum. De laatste nieuwkomer bij Ippys Woondeco is de collectie van Hübsch Interior: prachtige eiken meubels die een prima basis vormen voor ieder interieur en hippe woonaccessoires in veelal zwart-wit.

Over Ippys Woondeco
Begin 2017 wisselde Ippys Woondeco van eigenaar: Ingmar van Oosten gaf het stokje over aan Cindy Noordman en Ellen Modderkolk, het team achter Zoedt, een succesvol label voor stationery en woonaccessoires waar je blij van wordt. Vanuit hun gezamenlijke passie voor Scandinavisch wonen, mooi design, creativiteit en ondernemerschap hopen zij nu ook liefhebbers van de Scandinavische stijl voor zich te winnen. Bijvoorbeeld met de nieuwste collecties van House of Rym, Hübsch Interior en Broste Copenhagen. Leuk, leuk, leuk!


Extra afbeeldingen:

Beeldmateriaal in Hoge Resolutie kan direct worden gedownload uit onze Beeldbank (maak hiervoor eenmalig een account aan).

Voor meer informatie, interviews, fotoshoots of kortings- en/of winacties kunt u contact opnemen met Pers-Wereld.