PERSBERICHT – Borduursieraden Corina Rietveld: een verrassende combinatie van traditionele techniek en moderne sieraden

Geborduurde ringen - borduursieraden - Corina RietveldVal je graag op met sieraden die net even anders zijn? Dan ben je bij Corina Rietveld aan het juiste adres. Eerder lanceerde zij al een serie originele borduursieraden. Een collectie met een verrassend samenspel tussen een traditionele techniek met garens en een modern zilveren sieraad. En goed nieuws voor alle liefhebbers: omdat de borduursieraden zo goed worden ontvangen, breidt Corina uit met nog meer geweldige ontwerpen!

Borduren ouderwets? Nee hoor! Met borduren is veel meer mogelijk dan je zou verwachten. In de collectie borduursieraden is de authentieke borduurtechniek op een vernieuwende wijze toegepast. De geborduurde sieraden zijn gemaakt van kwalitatief zilver in combinatie met een borduurwerkje van garen. Deze mooie combinatie tussen twee hele verschillende materialen geeft de sieraden een bijzonder karakter. Je draagt hiermee iets unieks.

Een bijzondere combinatie
De borduurringen waren al langer verkrijgbaar en omdat deze zo populair bleken is er nu een nieuwe collectie borduursieraden verkrijgbaar. Naast ringen in verschillende uitvoeringen zijn er nu nieuwe armbanden, oorbellen en kettingen verkrijgbaar. Allemaal naar wens te borduren door je favoriete kleur(en) borduurgaren te kiezen.

Ontwerp je eigen borduursieraad
Hoe leuk is het om zelf je eigen sieraad te ontwerpen? Dankzij een succesvolle crowdfunding-actie is dat nu mogelijk. Speciaal voor de borduurringen is er een handige online tool beschikbaar, waarmee klanten zelf een unieke geborduurde ring kunnen ontwerpen. Je ontwerpt je eigen patroon en kiest jouw favoriete kleuren. Vervolgens wordt het sieraad door Corina met de hand gemaakt in haar atelier. Het resultaat is een uniek en persoonlijk sieraad dat je jarenlang met plezier draagt. En ben je op den duur op de kleuren uitgekeken? Geen probleem, je kunt het sieraad zelf opnieuw borduren of dat door Corina laten doen.

Over Corina Rietveld
Sieraadontwerpster Corina Rietveld startte in 2003 met het ontwerpen van haar eigen sieradencollecties. Door het combineren van bijzondere materialen en het op een vernieuwende manier toepassen van oude technieken ontstaan er bijzondere sieraden, zoals de borduursieraden, maar ook sieraden van zilver in combinatie met hout en sieraden geïnspireerd op de muizentrapjes die we vroeger vouwden. Bekijk alle sieraden op www.corinarietveld.nl.


Extra afbeeldingen:

Beeldmateriaal in Hoge Resolutie kan direct worden gedownload uit onze Beeldbank (maak hiervoor eenmalig een account aan).

Voor meer informatie, interviews, fotoshoots of kortings- en/of winacties kunt u contact opnemen met Pers-Wereld.