PERSBERICHT – Boho Cosmetics presenteert nieuwe nagellak in prachtige winterse kleuren

Boho Cosmetics Vegan Nagellak - Solar Gold 58 - yaviva.nlBoho Cosmetics, het Franse cosmeticamerk dat staat voor duurzaamheid, vrijheid-blijheid en natuurlijke cosmetica in sprekende kleuren, komt deze winter met een nieuwe collectie nagellak. Bestaande uit prachtige, aardse kleuren die naadloos aansluiten op de modetrends van nu. Boho Cosmetics wordt in Nederland vertegenwoordigd door eco cosmetica groothandel Yaviva.

De nieuwe kleuren nagellak worden toegevoegd aan de bestaande productlijn met nagellak in alle kleuren van de regenboog. De nieuwe collectie bestaat uit nagellakjes in sprekende kleuren, die helemaal zijn afgestemd op de trends voor deze winter. Aardse tinten zoals bruin, goud, olijfgroen en donkerrood voeren de boventoon. Leuk detail is dat elke kleur een bijzondere naam heeft, zoals ‘Mystic’, ‘Ombre noire’, ‘Wild spirit’ en ‘Solar gold’.

De nagellakken van Boho Cosmetics bestaan voor 73% uit natuurlijke ingrediënten. Hierdoor voorzien ze je nagels niet alleen van een prachtige glanzende kleur, maar zijn ze tevens verzorgend, zacht en niet belastend voor het milieu.

Green Style, happy life, lucky planet!
Het Franse merk Boho Cosmetics haalt de inspiratie voor hun producten uit de jaren ’60, waarin de flowerpower generatie pleitte voor het idee dat mensen meer in eenheid met de natuur moesten gaan leven. Niet gek dat duurzaamheid en het gebruik van biologische grondstoffen voorop staan bij de ontwikkeling van de cosmetica. Daarnaast worden de producten gekenmerkt door de sprekende kleuren die het allermooiste uit jezelf naar boven halen. Een win-win situatie: het mooiste uit de natuur wordt gebruikt om jou nog mooier te maken. En wanneer jij jezelf mooi maakt, blijft de natuur ook mooi.

De nagellak van Boho Cosmetics is onder andere verkrijgbaar via SoloBioMooi voor  een adviesverkoopprijs van € 6,19.

Over Yaviva
Yaviva is de nummer 1 groothandel in de Benelux als het gaat om natuurlijke en biologische cosmetica. Yaviva heeft slechts één doel: de wereld ‘vermooieren’. Met merken als Boho Cosmetics, NVEY ECO, La fare 1789, Tasty Skinare en Yverum komt Yaviva steeds een beetje dichter bij dit doel. Geïnteresseerde bedrijven kunnen vrijblijvend contact opnemen voor informatie over prijzen en mogelijkheden. Bekijk de complete portefeuille op www.yaviva.nl.


Extra afbeeldingen:

Beeldmateriaal in Hoge Resolutie kan direct worden gedownload uit onze Beeldbank (maak hiervoor eenmalig een account aan).

Voor meer informatie, interviews, fotoshoots of kortings- en/of winacties kunt u contact opnemen met Pers-Wereld.