PERSBERICHT – Bewust Puur inspireert tot het maken van bewustere keuzes

Vitamin C Serum sfeer - Mad Hippie - bewustpuur.nlBewust en duurzaam leven wordt steeds populairder. Steeds meer mensen zien de voordelen van een pure levensstijl voor het lichaam, de wereld en de medemens. En dat dit helemaal niet stoffig en saai hoeft te zijn bewijst webwinkel Bewust Puur.

Bewust Puur focust zich op duurzame, biologische en natuurlijke alternatieven voor traditionele producten. Sharon Mooy, eigenaresse van Bewust Puur, laat zien hoe makkelijk en goed het is om bewuste keuzes te maken voor zowel je innerlijk als je uiterlijk en de wereld om je heen.

Verzorgingsproducten zonder rommel
Bewust Puur heeft een groot assortiment biologische en natuurlijke verzorgingsproducten zonder schadelijke stoffen. Een van de merken is Mad Hippie, een award winning huidverzorgingsmerk dat door vele Amerikaanse sterren gebruikt wordt. Deze lijn biedt een natuurlijke oplossing voor de ouder wordende huid en bevat ingrediënten die ook echt wat voor de huid doen. Het haarverzorgingsmerk Rahua heeft award winning gecertificeerde biologische producten met ingrediënten afkomstig uit het Amazone regenwoud.

Ook heeft de shop natuurlijke deodorant van Loveli in het assortiment en producten van 100% Pure. 100% natuurlijke verzorging en make-up gekleurd met fruitpigmenten. Tot slot is er de tandpasta van Ben & Anna. Hiermee maak je je tanden grondig schoon op een natuurlijke manier. Bovendien draag je bij aan het verkleinen van de plastic afvalberg én zijn de producten blikvangers in de badkamer. Begin de dag met een glimlach en een schoon geweten!

Duurzaamheid in de keuken
Ook voor in de keuken zijn er talloze duurzame producten verkrijgbaar. Bijvoorbeeld de innovatieve avocado sock. Een natuurlijke en effectieve manier om een perfect rijpe avocado te krijgen en voedselverspilling te voorkomen. Stop een onrijpe avocado in deze sok en binnen 24 tot 48 uur is hij rijp en klaar om van te genieten! Ook de bees wrap is een product dat in geen enkel bewust en duurzaam huishouden mag ontbreken. Deze bijenwasdoeken zijn het moderne en herbruikbare alternatief voor plastic verpakkingsmateriaal. Ideaal voor het inpakken van je lunchpakket en andere voedingsmiddelen.

Natuurlijke sfeer in huis
Van een lekker ruikend huis wordt iedereen blij. De kaarsen en geurstokjes van We Love The Planet zorgen voor een fijne sfeer in huis. De essentiële olie diffuser van dit merk bevat als enige ter wereld 100% onverdunde oliën zonder kunstmatige toevoegingen. Bovendien worden de producten geleverd in een mooie ecologische geschenkverpakking, compleet met geurstokjes van gewassen en gedroogd riet. Deze worden met de hand geplukt, groeien in het wild om de fabriek heen en tasten zo het ecosysteem niet aan. Een prachtig cadeau voor jezelf of een ander.

Over Bewust Puur
Bewust Puur is een webwinkel met uitsluitend ‘goede’ producten en is in twee jaar tijd uitgegroeid tot een belangrijke naam op het gebied van natuurlijke, biologische en duurzame producten. Een winkel waar je kunt shoppen, zonder dat je op de verpakking van een product hoeft te kijken of het wel puur gemaakt is. De missie van eigenaresse Sharon Mooy is het inspireren van consumenten om bewustere keuzes te maken voor innerlijk en uiterlijk welzijn. Bewuste keuzes zijn niet stoffig en duur, maar hip, cool en toegankelijk voor elk budget. Bekijk het hele assortiment op www.bewustpuur.nl.


Extra afbeeldingen:

Beeldmateriaal in Hoge Resolutie kan direct worden gedownload uit onze Beeldbank (maak hiervoor eenmalig een account aan).

Voor meer informatie, interviews, fotoshoots of kortings- en/of winacties kunt u contact opnemen met Pers-Wereld.