PERSBERICHT – Bescherm je ogen met de stijlvolle en vindingrijke kinderzonnebrillen van Ki ET LA

Bescherm je ogen met de stijlvolle en vindingrijke kinderzonnebrillen van Ki ET LAMaak kennis met Ki ET LA, een Frans zonnebrillenmerk voor baby’s en kinderen. Het merk brengt vernuftige, vindingrijke zonnebrillen met stijl. Naast het feit dat de Ki ET LA brillen zijn voorzien van een geweldige fashionable Franse look, bieden ze ook nog eens 100% UV-bescherming. Een win-winsituatie dus. Enjoy the Summer!

De zonnebrillen van Ki ET LA zijn er voor kinderen in de leeftijd van 0 t/m 12 jaar. De brillen zijn speciaal gemaakt om kids een ultieme bescherming, gebruiksvriendelijkheid en comfort te bieden. Ze zijn 100% UV-beschermend, hebben een recyclebaar frame, zijn nagenoeg onverwoestbaar en zorgen voor een trendy look.

Diabola bril – meegroei zonnebril voor je baby
De Diabola UV-zonnebrillen hebben een onbreekbaar frame en glazen en zijn speciaal ontworpen voor baby’s. Door het ergonomisch en flexibel design past de bril zich aan, aan de groei van je baby’s neus. Daarnaast kun je de bril omdraaien als je kindje 9 maanden wordt, waarna je kleintje hem kan dragen tot hij 18 maanden is. Dat is nog eens een handig design Ki ET LA!

Jokaki bril – voor dreumes en peuter
De Jokaki zonnebrillen zijn speciaal ontworpen voor peuters van 12-30 maanden oud. Op deze leeftijd begint de neus zich te vormen en zijn de jukbeenderen nog steeds prominent zichtbaar. Deze lichtgewicht zonnebril is flexibel en drukt niet te hard op de slaap of de neus van het kind.

Jokala en Jokakids bril – voor kinderen van 2-6 jaar
De Jokala zonnebril is een modeaccessoire voor kinderen van 2-4 jaar. De unisex Aviator stijl geeft je kind een rock-chic uitstraling. Voor kids in de leeftijd van 4-6 jaar zijn de zonnebrillen uit de Jokakids-serie geschikt. Beide zonnebrillen hebben een CE-markering van categorie 4+, wat betekent dat ze ook gedragen kunnen worden tijdens de winterport.

BuZZ, PiZZ en RoZZ bril – voor kinderen van 6-12 jaar
Wil jij dat je kind eruit springt op het strand en aan het zwembad deze zomer? Dan zijn de BuZZ, PIZZ of RoZZ zonnebrillen de brillen die je zoekt. Met de geweldige kleurrijke designs steelt jouw kind straks de show! Zo zorgt de aviator pilotenbril voor een stoere uitstraling, terwijl een ronde kinderzonnebril juist zorgt voor een frisse en moderne look.

Optimale UV-bescherming
Alle zonnebrillen beschermen de ogen tegen UVA-, UVB- en UVC-stralen en tegen blauw licht. Daarnaast zijn de glazen zo groot dat er geen ongefilterd zonlicht de ogen van jouw kind kan bereiken. De glazen van deze zonnebril kunnen eventueel vervangen worden door glazen op sterkte, zodat je er gemakkelijk een kinderzonnebril op sterkte van maken.

De zonnebrillen van Ki ET LA zijn te koop in diverse kleuren en prints en verkrijgbaar via UV-Fashions. De UV-werende zonnebrillen hebben een verkoopprijs vanaf € 24,99.

Over UV-Fashions
Het verlies van zijn vader aan huidkanker was voor de Jan Willem van der Sterre aanleiding om zelf UV-beschermende kleding te gaan importeren. Belangrijk, want zoals uit het Nationaal Zonrapport blijkt, gebruikt 50% van de Nederlanders niet altijd zonnebrandcrème om zich te beschermen tegen de zon. Daarnaast lopen kinderen die voor hun 18e verbranden door de zon een ernstig verhoogd risico om later huidkanker te krijgen. Inmiddels is zijn onderneming UV-Fashions uitgegroeid tot Europa’s grootste aanbieder van UV-beschermende kleding, zwemkleding en accessoires. Een ’One stop, beach proof shop’ voor het hele gezin! Het assortiment bestaat uit premium merken en producten zoals de onbreekbare Babiators zonnebrillen, het Nieuw-Zeelandse Snapper Rock, het Amerikaanse Cabana Life en de zonnehoeden van Dorfman Pacific. Bekijk het complete assortiment op www.uv-fashions.nl.


Extra afbeeldingen:

Beeldmateriaal in Hoge Resolutie kan direct worden gedownload uit onze Beeldbank (maak hiervoor eenmalig een account aan).

Voor meer informatie, interviews, fotoshoots of kortings- en/of winacties kunt u contact opnemen met Pers-Wereld.