PERSBERICHT – Bentoboxen van De Leukste Lunch maken van elke gezonde lunch een feest

Bentoboxen van De Leukste Lunch maken van elke gezonde lunch een feestSteeds meer ouders besteden aandacht aan een gezonde schoollunch en geven hun kinderen een lunch mee in een bentobox. Deze lunchtrommels met vakken zijn speciaal ontworpen om je lunch gescheiden van elkaar te bewaren. Zo neem je makkelijk brood, wraps, salade, fruit, groente en zelfs kwark of dips mee. Lekker, kleurrijk en gevarieerd!

De bentoboxen zijn handig om mee te nemen naar school, opvang, werk of onderweg. Ideaal voor kinderen en volwassenen die graag gevarieerd lunchen. Met zo’n vrolijke lunchtrommel met vakken ziet het eten er meteen een stuk aantrekkelijker uit.

Gezonde lunchtips voor schoolgaande kids
Om de hele dag voldoende energie te hebben geef je de kinderen gezond middageten mee naar school. Saai? Welnee! De bentoboxen zijn ideaal om een lekkere en gevarieerde lunch te maken. Maak het eten nog aantrekkelijker door er leuke prikkers in te steken, bijvoorbeeld van een dier, oogjes of een auto. Ook zijn er uitstekers in allerlei vormen verkrijgbaar. Welk kind kan nou een gezonde boterham in de vorm van een vrachtwagen, dolfijn of eenhoorn weerstaan? Of gebruik de alfabet uitstekers om de naam van je kindje te maken of een lieve boodschap mee te geven. Succes gegarandeerd!

Bentoboxen – een gevarieerde lunch om mee te nemen
Nieuw in het assortiment zijn de bentoboxen van de merken Little lunchbox, Bentgo en Omiebox. Stuk voor stuk prachtige lunchboxen waarin je eenvoudig een gevarieerde maaltijd meeneemt. De vakkentrommels van Little lunchbox hebben leuke prints voor jongens en meisjes. Met prints van flamingo’s, dino’s, superhelden en eenhoorns zit er voor elk kind een mooie lunchbox bij. Het merk Bentgo heeft met de Bentgo Fresh ook een handige bentobox voor volwassenen. De Bentgo Fresh is ideaal voor een grote eter. In het grootste vak passen zeker 4-6 boterhammen of je gebruikt het grote vak voor een heerlijke maaltijdsalade.

Eet je graag iets warms bij de lunch? Dat is geen probleem met de bentoboxen van Omiebox! Deze boxen hebben namelijk een thermosgedeelte, zodat bijvoorbeeld je soep warm blijft en je fruit en rauwkost lekker koel. De bentoboxen bij De Leukste Lunch zijn gemaakt van bpa-vrij materiaal, lekvrij en makkelijk te openen voor kinderen.

Lunchtrommels met vakken
Een bentobox is een duurzame investering, waar voor grote gezinnen een aardig prijskaartje aan hangt. Daarom biedt De Leukste Lunch ook lunchtrommels en snackboxen met vakken in andere prijsklassen aan. Deze zijn niet altijd lekvrij voor bijvoorbeeld sap van fruit of voor yoghurt, maar zijn wel heel geschikt voor het gescheiden bewaren van droge voedingsmiddelen en groente en fruit dat niet veel vocht bevat. Ideale lunchtrommels met een fijn prijsje zijn die van de duurzame merken Lock en Lock, Sugarbooger en Sistema, die al vanaf € 4,50 verkrijgbaar zijn.

Over De Leukste Lunch
Steeds meer ouders willen een gezonde en gevarieerde lunch voor hun kind. Met de producten van De Leukste Lunch wordt dat een feestje. Marije Woertman, eigenaresse en zelf moeder van twee kinderen, deelt haar tips en tricks in De Leukste Lunch Community (circa 20.800 mensen), met gratis e-books met recepten en met haar wekelijkse mailing met bento tips. In de webshop vind je het grootste assortiment in bento en lunch producten in Nederland. Je vindt er onder andere hippe broodtrommels met vakken, uitstekers, lunchprikkers, eivormpjes, snackdoosjes, lekvrije drinkflessen en rugtassen. Alles voor een leuke en gevarieerde lunch! Bekijk het complete assortiment op www.deleukstelunch.nl.


Extra afbeeldingen:

Beeldmateriaal in Hoge Resolutie kan direct worden gedownload uit onze Beeldbank (maak hiervoor eenmalig een account aan).

Voor meer informatie, interviews, fotoshoots of kortings- en/of winacties kunt u contact opnemen met Pers-Wereld.